Belysning & Stage

Scenebelysning og effekter brugt til at skabe en stemning, følelse eller spænding inden for en præstation. Med den rette belysning og effekter kan du påvirke publikums sanserne og vække deres følelser. Fra Røgmaskiner til DMX controllere, og PAR LED dåser til blitzlys, uanset hvad du leder efter kan vi hjælpe.

View All Information

Belysning Topsælgere

Om scenebelysning & effekter

På Gear4music.com vi forstår, at der er mange forskellige ting, at folk ønsker at opnå med belysning – det er derfor vi lagerfører et bredt udvalg af scenen lys & effekter fra førende producenter som Prolight og iSolution.

Scenebelysning & effekter nyheder

EZmix 2 og tilknyttede bundter nu til salg på Gear4music

Med store rabatter på Toontrack EZmix 2 Mix Software, Toontrack EZmix 2 blande EZmix Preset Pack softwarepakke og Toontrack EZmix Presets pakke for EZMix 2 blanding Software valg for store og overkommelige blanding software har aldrig været tydeligere!... Mere »

Samson Audio frigive nye sortiment af High End hovedtelefoner

Builiding på deres ry for at udvikle banebrydende musik gear og tilbehør, Samsons nye Z serie bringe professionel lydkvalitet og gennemsigtighed til tabellen... Mere »

Rock and Roll Hall of Fame 2017 annoncerer nominerede

Med Pearl marmelade, Tupac, Depeche Mode, Janet Jackson og mange flere bliver nomineret, dette års begivenhed tegner til at blive enorm.... Mere »