Belysning & Stage

Scenebelysning og effekter brugt til at skabe en stemning, følelse eller spænding inden for en præstation. Med den rette belysning og effekter kan du påvirke publikums sanserne og vække deres følelser. Fra Røgmaskiner til DMX controllere, og PAR LED dåser til blitzlys, uanset hvad du leder efter kan vi hjælpe.

View All Information

Belysning Topsælgere

Om scenebelysning & effekter

På Gear4music.com vi forstår, at der er mange forskellige ting, at folk ønsker at opnå med belysning – det er derfor vi lagerfører et bredt udvalg af scenen lys & effekter fra førende producenter som Prolight og iSolution.

Scenebelysning & effekter nyheder

Liverpool til at betale hyldest til Pivotal Beatles Album

I en tre-ugers fest udstyrsstykke, vil by Liverpool betale Testamente til den legendariske Beatles albummet "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"... Mere »

Pink Floyd for at frigive erindringsmønter Vinyl på World Record dag

På 22 April, vil Pink Floyd frigive en uhørt version af den ikoniske klassisk 'Interstellar Overdrive' i anledning af Verdensdagen for rekord... Mere »

Apples nye iPad kunne være gode nyheder For optagelse musikere

Med en øget kvalitet i specifikationer over hele linjen, vil Apples eponyme 'iPad' være vært for en hele generøse udvalg af fantastiske nye funktioner.... Mere »