myMix netværk Mixer

4.665 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 52494

 • Personlige modulære Mixer konsol.
 • Optage mix til SD-kort.
 • Tilsluttes til et netværk af op til 250 mixere via Ethernet.
 • Remote Control for lydteknikere.
 • 24 bit, 48 kHz Audio kvalitet.

myMix netværk Mixer

detaljer
MyMix Mixer er en personlig mixerpult, der tillader medlemmer af et band eller en gruppe til at justere deres egen variabler uden brug af en lydtekniker. MyMix Mixer sluttes til et større netværk af enheder via Ethernet-kabler. Dette modulopbyggede system tillader individ brugernes frihed til at justere indstillinger til deres personlige smag, men giver også mulighed for en lydtekniker til at styre mixere fra en separat konsol, broadcast sound til grupper eller individuelle enheder, samt udføre en lang række andre vigtige opgaver.

Produkt Ref: 52494

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

MyMix Mixer er en personlig mixerpult for musikere. TRS afbalanceret analoge udgange, XLR og hovedtelefon indgange er tilgængelige til at forbinde dit udstyr på sæt, i studiet eller i øvelse.

Konsollen kan bruge 16 af enhver 250 tilgængelige kanaler til at blande på. Effekter såsom lydstyrke, tone control, pan, solo og dæmper kan styres på hver enkelt kanal, mens 7 integreret stereoeffekter er tilgængelig til at oprette en 3D lydbillede. Power er leveret af en power enhed eller et vedhæftede Ethernet-kabel. Multi-track optagelse på SD-kort er tilgængelige, så du kan optage dine mix, tage det væk med dig og spille det tilbage, eller bringe optaget ideer langs til gruppemøder.

MyMix Mixer sluttes til et større netværk af mixere via Ethernet-kabel; Dette giver mulighed for en lydtekniker til at overvåge individuelle mixere og ændre kalibreringer. Ingeniør kan tale til individuelle mixere, reducerer forvirring og slovakkerne på sæt. Alternativt kan ingeniøren gruppe mixere og tale med dem sammen.

Musikere og lydteknikere behøver ikke længere at gå på kompromis med deres lyd længere. Enkelte musikere i en gruppe kan ændre deres mix som efter forgodtbefindende uden forudgående samråd med den lydtekniker. Ingeniør kan fjernt ændre individuelle mixere giver et stort udvalg af kontrol og frihed til hvert medlem af en produktion eller lyd.

Anmeldelser

'' MyMix har faktisk tillod mig at koncentrere sig om præstation i stedet for at forsøge at tiltrække Ingeniørens opmærksomhed, så han kan justere niveauet af hvad jeg hører på scenen. MyMix giver hver musiker har kontrol over hvad de hører i deres monitor'' -Ard Matthews, føre sanger af bare Jinjer

'' Bruger jeg myMix i mit atelier. Det er utroligt, at alle musikere kan ringe i deres egen blanding. Jeg er meget kræsne, når det kommer til hvordan tingene lyd og jeg er utrolig imponeret med hvordan sande og transparent myMix er '' -Oliver Leiber, Producer, sangskriver, musiker

Funktioner og specifikationer

 • Upåklagelige lydkvalitet med 24-bit, 48 kHz i hele systemet
 • Oprette en stereo-mix ved hjælp af op til 16 fra 250 lydkanaler
 • Intuitiv brugerinterface med meningsfuld kanal navne
 • Lydstyrke, Tone Control, effekt Send, Pan, solo og Mute pr. kanal
 • 7 integreret stereo effekter til at skabe en 3D-lyd billede
 • Automatisk opbevaring af alle ændringer til mix, med 20 profiler til rådighed.
 • 2 lokale netværk indgange (mic/line-niveau) med phantom power
 • Multi-track optagelse (16 2) på SD kort (24-bit wav-filer)
 • Auto gemme i op til 20 profiler
 • 4-bånds fuldt parametrisk master EQ
 • Send Mix til netværket til at lytte til andre enheder eller oprette submixes
 • Udgange for afbalancerede linje niveauer og hovedtelefoner
 • Skibe med mikrofon stå adapter og strømforsyning