myMix installere, overflade montere enhed

10.421 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 4 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 52508

 • Decentralt netværksdesign.
 • To mic/line input & stereo mix output.
 • Intuitive, patenterede brugerlydkort.
 • Skrivebord eller vægmontering.
 • Fuldt ud kompatibel med alle enheder, myMix

myMix installere, overflade montere enhed

detaljer
MyMix installere tilbyder den samme funktionalitet som myMix Mixer, men i en slank, stilfuld, glas fronted, skrivebord eller væg monteres på enheden, ideel til professionel audio/visuelle programmer over store områder. Den patenterede intuitive design lydkort af myMix giver mulighed for enhed skal betjenes af ikke-audio ingeniører, med et simpelt én knap styring kontrol.

Produkt Ref: 52508

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

MyMix Installer er en ideel til professionel audio programmer som intercom systemer, room kombination og forskellige andre audio visuelle opgaver mixerpult. TRS afbalanceret analoge udgange, XLR og hovedtelefon indgange er tilgængelige, samt mic indgange med phantom power, giver signaler til at komme ind og ud af de audio netværk på enhver enhed, hvor som helst i din bygning

Konsollen kan bruge 16 af enhver 250 tilgængelige kanaler til at oprette lyd på. Effekter såsom lydstyrke, tone control, pan, solo og dæmper kan styres på hver enkelt kanal, mens 7 integreret stereoeffekter er tilgængelig til at oprette en 3D lydbillede. Power er leveret af en power enhed eller et vedhæftede Ethernet-kabel.

MyMix installere sluttes til et større netværk af mixere via Ethernet-kabel; Dette giver mulighed for en lydtekniker til at overvåge individuelle mixere og ændre kalibreringer. Ingeniør kan tale med individuelle enheder, alternativt teknikkeren kan gruppere mixere og tale med dem sammen.

Lydteknikere og audio operatører behøver ikke længere at gå på kompromis med deres lyd længere. Enkeltpersoner kan ændre lyden, som efter forgodtbefindende uden forudgående samråd med den lydtekniker. Ingeniør kan fjernt ændre individuelle mixere giver et stort udvalg af kontrol og frihed til hver bruger. 24 bit / 48kHz lyd giver høj lydkvalitet på tværs af netværket, i ethvert rum du har brug for det.

Funktioner og specifikationer

 • Decentralt netværksdesign
 • Høj kvalitet, lav latenstid lyd Over IP
 • 100MB/s Fast Ethernet med CAT5 kabler
 • To mic/line input & stereo mix output
 • Intuitiv, patenterede brugerlydkort
 • Skrivebord eller vægmontering
 • 2 lokale netværk indgange (mic/line-niveau) med phantom power
 • Forbindelser på Euro blok
 • Fuldt kompatibel med alle enheder, myMix