iOgrapher vidvinkel linse til iOgrapher sager

403 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 75752

  • 37mm vidvinkel linse.
  • Ægte glas linse konstruktion.
  • Designet til at passe alle iOgrapher kasser.
  • Stor For udvidet skud og makroer

iOgrapher vidvinkel linse til iOgrapher sager

detaljer
IOgrapher vidvinkel linse for iOgrapher kasser er en 37mm objektiv designet til at passe med alle iOgrapher sag. Denne vidvinkel linse er fremstillet af ægte glas og er designet til at tilbyde et bredere billede til din iPhone eller iPad. Dette gør det muligt at udvide den overordnede billede plads til at se meget mere i rammen. Denne vidvinkel linse giver dig den brede skud du har brug for mere i dybden skud. Dette giver dig en mere professionel og alsidigt billede vifte og sin sans for detaljer gør det fantastisk til at få makroerne close-up skud. Desuden leveres objektivet med en rejse pose og slutningen caps til Beskyt din linse.

Produkt Ref: 75752

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Passer til alle iOgrapher sager

IOgrapher vidvinkel linse for iOgrapher kasser vil passe den hele række iOgrapher sager takket være 37 mm linse tråd på hver sag, dette tillader dig at skifte og passer linser med lethed. Selve linsen er fremstillet af ægte glas for optimal klarhed og visuel præstation. Vidvinkel linse er det ideelle valg for enhver aspirerende fotograf eller filmskaber der ønsker at udvide deres billedstørrelse og ramme, opfange endnu flere detaljer, hvilket gør det perfekt for lange skud og makro nærbilleder. Objektivet også leveres komplet med en opbevaring pose og linse hætter, sikker bevarelse af din linse og sikker på alle tidspunkter.