Zoom AD-17F strømforsyning til Q4 optager

182 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 56056

  • Udskiftning Power Supply.
  • USB-oplader og 3-bens stik.
  • Designet til den Zoom Q4.
  • Kompatibel med andre Zoom optagere

Zoom AD-17F strømforsyning til Q4 optager

detaljer
Den Zoom AD-17F strømforsyning til Q4 Recorder er en 5V ekstern strømforsyning til brug med den Zoom AD-17F plus H6, H2n, H1, og Q2HD optagere. Denne fast spænding 5V power supply adapter er designet specielt til at imødekomme den nøjagtige power specifikation for enheden. Strømadapteren udstyret med en standard 3-polet stik og en aftagelig USB kabel til opladning.

Produkt Ref: 56056

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Og arbejder som en udskiftning power/oplader til den Zoom Q4 optager, kan du også bruge det til poweren din enhed på farten. Med sin let og praktisk stik og USB-tilslutning kan du nu oplade din enhed, hvor du tage den.

Specifikationer

  • Vurderet inddata: AC100 - 240V
  • Nominel nytteeffekt: DC5V / 1A (center positive)
  • Kompatible med: H1, H2n, H5, H6, R8, Q2HD, Q4, Q8