Yamaha TouchFlow TF3 24 kanals Digital Mixer

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
23.633 kr. NORMAL PRIS 27.487 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 Februar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 22 Februar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 1.536 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 25 motor fadere (24 kanaler 1 Master).
 • 48 input blande kanaler (40 Mono 2 Stereo 2 tilbagevenden).
 • 20 Aux-busserne (8 Mono 6 Stereo) Stereo Sub.
 • 8 DCA grupper med Roll-Out.
 • 24 analog XLR/TRS Combo indgange og 16 Analog XLR udgange

Yamaha TouchFlow TF3 24 kanals Digital Mixer

detaljer

Yamaha TF3 Digital Mixer introducerer den nye TouchFlow Operation™ giver brugeren til at reagere på musik og kunstnere på scenen med hidtil uset hastighed og frihed, idet live lyd forstærkning til et nyt niveau af raffinement. Med den TouchFlow drift lydkort optimeret til touch panel-kontrol, vil samt erfarne ingeniører som tilflyttere til feltet finde det lettere end nogensinde at opnå den ideelle mix. Recallable D-pre™ forforstærkere støtte lydkvalitet, der vil tilfredsstille de mest professionelle ører, mens avancerede live optagelse funktioner og problemfri drift med højtydende I/O stativer. TF3 giver rigelig inputkapacitet og hånd-på kontrol i en kompakt konsol, der kan håndtere et stort udvalg af applikationer.

Produkt Ref: 58384

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

TouchFlow drift & handel;

TF-serien kombinerer Yamaha viden med nye input fra feltet og den seneste indslag-raster teknologi hen til levere en udviklet erfaring i konsollen operation. Glat opsætning og drift, praktiske presets og scener, raffineret design og software-applikationer, der integrerer problemfrit med hele systemet. Disse nye elementer inkluderer TouchFlow Operation, et nyt koncept i konsollen Interfaces, der giver hidtil uset komfort og bekvemmelighed i små konsoller.

Tillader de fleste handlinger skal foretages via touch panel alene, vil innovative TF serie lydkort hurtigt blive anden natur til et stort udvalg af brugere. Uanset om du har erfaring med Yamaha digital konsoller, arbejde med andre konsoller, eller aldrig har drevet en mixer før, vil TF konsoller efterlade dig til de ønskede resultater hurtigt og ubesværet. Tilgængeligheden af fysiske objekter omkring touchpanelet yderligere forbedre control alsidighed og præcision. Display indhold har været specielt designet til nem, direkte tilgængelighed, med et layout, der fremmer den naturlige og mest effektive blanding. Touch-panel betjening er så nemt som at forme lyden med dine fingerspidser.

Tryk og drej knappen Control

Når du har brug for ekstra præcision for en fint EQ eller andre justering, er den fysiske Touch & Drej drejeknap altid lige ved siden af touch-panel. Der er også fire bruger defineret drejeknapper under panelet, der kan henføres til control kompressor tærskel, EQ gevinst eller andre parametre, du har brug for hurtig og direkte adgang til mens blanding.

1-drejeknap COMP & handel; og 1-drejeknap EQ & handel;

En erfaren teknikkeren kan gøre meget med en kompressor; Bring en guitar til liv, tilføje punch til bas, stramme op på en snare, foretag vokal ride klart mix. 1-drejeknap COMP kan gøre alt dette hurtigt og nemt uden at skulle jonglere flere parametre for at opnå den ønskede virkning. Første featured på Yamaha analog mixere, blev denne evne hurtigt en, der var højt værdsatte, hvilket resulterer i yderligere raffinement i en digital version, der tilføjer nye setup lethed og effektivitet til TF-konsoller.

1-drejeknap EQ har været ubønhørligt finjusteret af Yamaha R & D personale i samarbejde med fremtrædende lydteknikere, at sikre, at du kan opnå fremragende resultater med en minimal indsats i kortest mulig tid. En vokal tilstand gør det lettere end nogensinde at opnå en klar, veldefineret vokal lyd, mens en intensitet Mode tilbyder 1-drejeknap " intensitet " control over EQ kurver du enten vælge forudindstillinger eller skabe fra bunden.

Desuden 1-drejeknap COMP og 1-drejeknap EQ er tilgængelige på output-kanaler, så du hurtigt opnå samlede output kompression eller EQ, der ideelt set passer på plads og publikum størrelse. Output 1-drejeknap EQ med Loudness-tilstand i stedet for den vokale tilstand, effektivt øge lydtrykket samtidig sustain optimal lydkvalitet.

Precision få opsætning via GainFinder & handel;

Den nye GainFinder funktion letter optimal gevinst setup for individuelle input signaler således at ideelle samlede drift og signal kvaliteten er opnået. Brugeren har kun til at angive kanal gevinst, så de centrale Grøn indikator i niveaumåleren forbliver tændt for længst muligt. Selvfølgelig udføre niveaumålerne også deres traditionelle funktion, så standard gevinst setup procedure kan følges, hvis det foretrækkes.

QuickPro Presets & handel;

Yamaha R & D team har fokuseret på at skabe en række genveje til fantastisk lyd, der er effektive i en række forskellige live-lyd situationer. Bevæbnet med disse praktiske presets selv en novice ingeniører kan komme meget tæt på ideelt lyd, mens erfarne ingeniører vil sætte pris på den betydelige tidsbesparelser de kan indeholder startpunkter for yderligere justeringer.

QuickPro Presets kan søges af apparattype og mindes hurtigt og nemt. Presets inkluderer HA forstærkning, EQ, Comp og andre indstillinger, helt ned til kanalnavn og farve. 1-drejeknap EQ og 1-drejeknap COMP kan bruges med QuickPro Presets, giver en super strømlinet måde at justere lyden. Output-kanal preset bibliotek inkluderer parametersæt optimeret til Yamaha drevne højttalere, med flere variationer til at matche forskellige miljøer og rum størrelser.

Dedikeret StageMix & handel; og MonitorMix & handel; Apps

Yamaha TF StageMix app kan du uden problemer bruge din mixer overalt i rummet. StageMix visuelt replikerer dit TouchFlow & rsquo; s paneler, og er nem at bruge kontrolelementer, der handle straks til din blanding. Dette kan være en ideel funktion for den lydtekniker blande mens i publikum, eller hvis bandet blander sig selv. IPad kan også bruge denne app mens tilsluttet TouchFlow mixer via USB for udvidet, mere interaktive funktioner og monitore. StageMix app er kompatibel med iPad 2 videre, og den første generation iPad Mini fremefter.

Yamaha MonitorMix er en skræddersyet app, der giver iPhone-brugere med deres egen monitorssystem. App'en har niveau og panorering styringer til hver aux bus, tillade brugernes hen til give sig selv en monitor, der passer til deres egne krav på scenen. MonitorMix kan også oprette tilpassede gruppeindstillinger, der styrer et stort udvalg af input, såsom en hele trommesæt, med en enkel fader. Dette giver hvert medlem af bandet deres egne monitors platform lige fra deres telefon. Denne app er kompatibel med iPhone 4 modeller og senere.

Funktioner

 • TouchFlow drift & handel;
 • 1-drejeknap COMP & handel; og 1-drejeknap EQ & handel;
 • GainFinder & handel;
 • QuickPro Presets & handel;
 • To Scene hukommelse banker
 • Omfattende Fader Bank
 • DCA Roll-Out forbedret gruppe Control
 • Kanalnavn og farve
 • Fadere giver et klart overblik over alle indgange
 • TF Editor letter offlineredigering Plus Showtime Control
 • TF StageMix & handel; for Trådløs blande via iPad
 • Personlige monitor via MonitorMix
 • Recallable D-PRE & handel; Mikrofon forforstærkere
 • Kraftige processorer og effekter

Specifikationer

 • Fader konfiguration: 24 + 1 (Master)
 • Blande kapacitet:
  • Input kanaler: 48 (40 Mono + 2 Stereo + 2 Return)
  • Aux-busserne: 20 (8 Mono + 6 Stereo)
  • Stereo busser: 1
  • Sub-busser: 1
 • Input Channel funktioner: 8 DCA grupper
 • I/O:
  • Indgange: 24 Mic/Line (XLR/TRS Combo) + 2 Stereo Line (RCA pin)
  • Udgange: 16 XLR
  • Ekspansion SlotS: 1
 • Indbyggede processorer:
  • DSP: 8 effekter + 10 GEQ
 • USB: 34 x 34 USB Audio Interface, 2 spor optagelse via USB-lagerenhed
 • Power krav: 100-240V 50/60 Hz
 • Strømforbrug: 110 watt
 • Dimensioner: 716 mm x 225 mm x 599 mm (W x H x D)
 • Nettovægt: 17 kg
 • Driftstemperatur: 0 - 40 ° C
 • Opbevaringstemperatur: -20-60 ° C
 • Ekstraudstyr
  • Udvidelseskort
  • Fod Pedal FC5
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.