Yamaha P3500S Power forstærker

3.896 kr. NORMAL PRIS 4.751 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 9 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 9 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 253 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

  • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
  • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
  • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
  • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
  • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
  • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
  • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
  • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Yamaha P3500S Power forstærker

detaljer

Robust Power Output, overlegen lydkvalitet, og effektiv drift Alsidig I / O og Yamaha Speaker Processing i effektforstærkere der leverer høj ydeevne samt økonomi.

Produkt Ref: 5093

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Yamahas lyd ingeniører har designet nye P-serie power Forstærkere som perfekt hjælpere til de populære klub serie højttalere. For at opnå dette, gav de dem med stor effekt, svarer til power håndtering af kapaciteter af Club serie højttalere, og udstyret dem med YS forarbejdning (Yamaha højttaler Processing) til at afgive et signal, som er indstillet til disse højttalere behov. Denne power output også bedst matcher power håndtering af kapaciteter af vores klub serie højttalere. Så, hvis du ønsker at drive et par Club S115s med 500 watt program klassifikationer, P5000S med 500 Watt pr. kanal til 8-ohm, gør det det perfekte valg. Yderligere tilsvarende er fundet i Yamahas proprietære YS forarbejdning. Hver model er udstyret med dette specielt designet kredsløbet, der leverer output, der er skræddersyet til det specifikke respons af Club serien talerne for overlegen lydkvalitet og præstation. Alle modeller feature både XLR og 1/4 tommer TRS input og Neutrik Speakon, telefon plug, og 5-vejs bindende post-output for at gøre forbindelser, hurtig og nem. Andre funktioner inkluderer Yamahas eksklusive EEEngine teknologi, som leverer høj præstation med fremragende effektivitet, sweepable, høje og lave pass filtre til optimering af output til højttalere, kompakt og holdbart 2U-kabinet, og variabel hastighed afkølingsblæsere.

Big udgangseffekt leveres med stor effektivitet

Nye P-serie power Forstærkere leverer en robust mængde professionel kvalitet strøm i en lang række konfigurationer, der er konstrueret så det passer til de fleste behov. Dem på et budget vil finde den kanaludvalg høj power output og overkommelige priser levere højere kvalitet uden at lægge et pres på midler. Yderligere besparelser er realiseret med yderst effektiv drift ved hjælp af Yamahas eksklusive EEEngine teknologi

Det perfekte Match med højttalerne Club

Nye P-serie power Forstærkere kan bruges sammen med ethvert system, højttaler, men hvis du bruger vores Club serien, de vil give kraft og præstation, der er skræddersyet til at levere maksimal præstation fra dit system. I en 8-ohm stereo ansøgning er udgangseffekt pr. kanal på P7000S 700 watt, P5000S 500 watt, P3500S 350 watt og P2500S 250 watt. Denne bredt udvalg kan du vælge den forstærker, der passer bedst til den power, der håndterer kapaciteter af højttalersystemet. Alle fire modeller er udstyret med uafhængige sweepable, høje og lave pass filtre på hver kanal, så du kan optimere outputtet for subwoofer eller hele spektret systemer at levere top lydkvalitet og præstation fra en højttalersystem, bruger du muligvis.

Let vægt holder Transport og opsætning let

Kig på specifikationerne og du vil opdage, at P2500S og P3500S er respectably lette i vægt, hvilket gør transport og opsætning mindre anstrengende. Hvad er forbløffende men er sammenligningen i vægt pr. watt, når man ser på de P5000S og P7000S. Neutrik Speakon output stik og 1/4 tommer output jacks til hver kanal ud over 5-vejs bindende post. Kanal input bestå af både XLR og 1/4 tommer TRS jacks.

  • Speakon er registreret varemærke tilhørende Neutrik AG.

Andre funktioner

Den nye P-serie industriel design leverer et raffineret og imponerende udseende med dybe blå faceplates grænser i sølv trim, håndterer og monterer. Kabinettet er specielt udviklet til at give ekstra holdbarhed og styrke. Kontinuerligt tilbyder variabel hastighed fans monteret internt på begge sider af frontpanelet rolige, effektiv køling. Omfattende beskyttelse består af power on/off muting, DC påvisning, termisk beskyttelse, nuværende begrænsning og et beskyttende dække for attenuators er også leveret.

Fleksible tilslutningsmuligheder

For at give den mest fleksible tilslutningsmuligheder, er alle fire modeller udstyret med Neutrik Speakon output stik og 1/4 tommer output jacks til hver kanal ud over 5-vejs bindende post. Kanal input bestå af både XLR og 1/4 tommer TRS jacks.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.