Yamaha P2500S power forstærker

3.040 kr. NORMAL PRIS 3.698 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 3 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 3 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 198 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

  • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
  • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
  • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
  • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
  • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
  • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
  • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
  • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Yamaha P2500S power forstærker

detaljer

Robust Power Output, overlegen lydkvalitet, og effektiv drift Alsidig I / O og Yamaha Speaker Processing i effektforstærkere der leverer høj ydeevne samt økonomi.

Produkt Ref: 5056

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Yamahas audio ingeniører har designet den nye P-serien forstærkere som perfekte kammerater til de populære Club serien højttalere. For at opnå dette, gav de dem med stor effekt der matcher power håndtering kapaciteter af Club serien højttalere, og udstyret dem med YS forarbejdning (Yamaha Speaker Processing) til at levere et signal, der er tunet til behovene i disse højttalere. Denne power output også bedste kampe poweren håndtering kapaciteter af vores Club serien højttalere. Så hvis du ønsker at køre et par klub S115s med 500-watt program ratings, gør P5000S, med 500-watt pr. kanal til 8-ohm, det det perfekte valg. Yderligere matchende er fundet i Yamahas proprietære YS behandling. Hver model er udstyret med denne specielt designet kredsløbet, der leverer output skræddersyet til de specifikke respons af Club serien højttalere for bedre lyd kvalitet og præstation. Alle modeller er udstyret med både XLR og 1/4-inch TRS indgange og Neutrik Speakon, telefon stik, og 5-vejs bindende post output for at foretage tilslutninger, hurtig og nem. Andre funktioner inkluderer Yamahas eksklusive EEEngine teknologi, som leverer høj præstation med usædvanlige effektivitet, sweepable, høj og lav pass filtre til at optimere output til enhver højttalere, kompakt og holdbare 2U-kabinet og variabel hastighed køling fans.

Stor udgangseffekt leveres med stor effektivitet

Den nye P-serien forstærkere leverer en robust mængde af professionel kvalitet power i en lang række konfigurationer designet til at passer til de fleste ethvert behov. Dem på et budget vil finde den lineup høj effekt og overkommelige priser levere højere kvalitet uden at lægge et pres på midler. Yderligere besparelser er realiseret med yderst effektiv drift udnytte Yamahas eksklusive EEEngine teknologi

P-serien forstærkere kan bruges hos hvilken som helst højttaler ordning, men hvis du bruger vores Club-serien, vil de give kraft og præstation er skræddersyet til at levere maksimal præstation fra dit system. I 8-ohm stereo ansøgning er udgangseffekt pr. kanal på P7000S 700 watt, P5000S 500 watt, P3500S 350 watt og P2500S 250 watt. Dette udvalg lader dig vælge den forstærker, der passer bedst til power håndtering kapaciteter af dit højttalersystem. Alle fire modeller er udstyret med uafhængige sweepable høj og lav pass filtre på hver kanal, så du kan optimere output til subwoofer eller full range systemer at give peak lyd kvalitet og præstation fra nogen højttalersystem, du kan bruge.

Letvægts holder Transport og opsætning let

Kig på specifikationerne og du vil opdage, at P2500S og P3500S er borgerligt lys i vægt, hvilket gør transport og opsætning mindre anstrengende. Hvad er forbløffende er dog sammenligning i vægt pr. watt, når man ser på P5000S og P7000S. Neutrik Speakon output jacks, og 1/4-inch output stik til hver kanal ud over 5-vejs bindende indlæg. Kanal input består af både XLR og 1/4-inch TRS-stik.

  • Speakon er et registreret varemærke tilhørende Neutrik AG.

Andre funktioner

Den nye P-serien industriel design leverer en raffineret og imponerende udseende med dybblå frontplader omkranset i sølv trim, håndterer og mounts. Chassiset er specielt designet til at give ekstra holdbarhed og styrke. Kontinuerligt tilbyder variabel hastighed fans monteret internt på begge sider af frontpanelet rolig, effektiv køling. Omfattende beskyttelse består af tænd/sluk muting, DC opdagelse, termisk beskyttelse, nuværende begrænsning og et beskyttende dække for attenuatorer er også leveret.

Fleksible tilslutningsmuligheder

For at give den mest fleksible tilslutningsmuligheder, er alle fire modeller udstyret med Neutrik Speakon output jacks, og 1/4-inch output stik til hver kanal ud over 5-vejs bindende indlæg. Kanal input består af både XLR og 1/4-inch TRS-stik.

Denne Yamaha produkt kan bestilles online eller købt i vores butik:

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.