Yamaha 01V96i digital mixer med GRATIS Beyerdynamic DT770 hovedtelefon

 • Video 1
14.791 kr. NORMAL PRIS 18.002 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 23 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 961 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Yamaha 01V96i digitale blanding konsol.
 • 16 i/16 ud af USB 2.0 lyd Streaming.
 • Inkluderer Steinberg's Cubase AI & amp; Yamaha's VCM virkninger.
 • Forbedret Studio kvalitet hoved ampere.
 • Gratis Beyerdynamic DT770M hovedtelefoner

Yamaha 01V96i digital mixer med GRATIS Beyerdynamic DT770 hovedtelefon

detaljer

Den nye 01v96i mixerpult er der til at fange den perfekt præstation for dig i fantastisk 96kHz lyd. Nu, med 16 i/16 ud USB 2,0 audio streaming på en imponerende 96kHz, den nyeste version af Steinberg's Cubase AI, fuld suite af Yamahas anmelderroste virtuelle kredsløb modellering DSP effekter og nyligt forbedret studio kvalitet hoved ampere, den næste generation 01V96i vil tage alle aspekter af din blanding og optagelse til det næste niveau. Denne mixer også kommer med en gratis par Beyerdynamic DT770 monitor hovedtelefoner!Produkt Ref: 31165

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Siden sin første udgivelse i 1998, har 01V været mixeren valg for en lang række applikationer, lige fra optagelse og produktionsmiljøer til live lyd og installation opsætninger. 01V96i repræsenterer det næste trin i udviklingen af en industristandard, bygger på den gennemprøvede konfiguration af sine forgængere til at oprette en kompakt digital mixer, der opfylder behovene i en ekspanderende brugerbase.


96kHz Multi-Track Live optagelse med enkelt forbindelse

Den 01V96i USB 2.0 connectivity giver mulighed for multi spor optagelse og afspilning i live lyd applikationer. Det har aldrig været lettere at fange, redigere og producere lyd i høj kvalitet med 16 i/16 ud live audio streaming på 96kHz og problemfri DAW integration kræver kun en enkelt forbindelse. MIDI-funktioner betyder, du kan udnytte styrken af de nyeste Cubase AI software, der leveres med 01V96i.

Opret med et tomt lærred

Yamahas filosofi er, at deres teknologi bør give dig den reneste signal reproduktion muligt udgangspunkt for dig at tilføje din egen signatur. Med denne klare, uforandret lyd som fundament, alle farver, form og udtryk er helt i hænderne. For at tilføje denne farve, model Yamahas anmelderroste VCM effekter trofast de analoge kredsløb af Klassisk effekt enheder bringer rigdom og varmen fra analog til et digitalt miljø og producere flotte vintage ægthed.

24 bit / 96kHz præstation med Studio kvalitet hoved ampere

I modsætning til nogle digitale konsoller har 01V96i høj opløsning 96kHz og 32-bit intern behandling (58-bit akkumulator) som standard. Alle ombord A/D og D/A konvertering gør brug af top-performance 24 bit / 96kHz omformere. Dette er især vigtigt med Yamaha 01V96i, fordi det har forbedret, studie-kvalitet hoved ampere, der tilbyder meget høj opløsning og en imponerende følelse af plads. Med onboard Omdannerne opererer på fuld 24bits og 96kHz, kan du være sikker på at intet går tabt i den digital repræsentation af den varme, Transparent output fra disse enestående preamps.

96kHz interne effekter og kvalitet kompression, Gating og forsinke

For at undgå at skulle konvertere til en lavere samplingfrekvens for effekt behandling som følge af brug af hardware eller software-processorer, der ikke tilbyder højt nok præstation, Yamaha har inkluderet en omfattende vifte af 96 kHz kompatibel stereo effekter. 01V96i er udstyret med fleksible, uafhængig kanal kompression og gating/ducking processorer til dynamics kontrol, 4-bånds parametrisk kanal equalizere, der tilbyder ekstra alsidighed med switchable "type I" eller "type II" EQ algoritmer, samt en kanal delay. Bortset fra kanal delay, alle kanal processorer kommer med et omfattende udvalg af presets, der kan bruges uændrede eller redigeret så det passer til dine specifikke krav. Alle kanal funktioner undtagen gating tilbydes også på alle produktion busser.

01V96i redigering pakke

01V96i Editor er en total management softwarepakke, der giver dig fuldstændig kontrol over alle konsol parametre via din computer. Editor er tilgængelig til Windows eller MAC og giver omfattende monitor og real-time visning af kanal status når online. Bruges offline, kan du redigere og administrere scene data, patch lister og andre funktioner til et markant løft i kontrol og arbejde effektivitet. Hvis du bruger forskellige konsoller, kan du nemt gemme dine indstillinger til en computer og derefter indlæse dem til en anden konsol på din bekvemmelighed. 01V96i Editor gør også et effektivt værktøj til sikker håndtering af dine sikkerhedskopier.

Steinbergs Cubase AI

DAW musik produktion software, Cubase AI af Steinberg, kommer inkluderet med 01V96i giver dig en fleksibel og intuitiv platform for oprettelsen. Med Cubase Al får du en skrabet version af Steinberg Cubase avanceret musik produktionssystem, ved hjælp af samme kerneteknologier og interface, der har lavet systemet enormt populært blandt musicinas og producenter. Kombineret med 01V96i, får både Mac og Windows PC brugere adgang til en komplet systemløsning med alle de værktøjer, de behøver for at komponere, optagelse, redigering og mixing studio-kvalitet musik uanset om de er i studiet eller ej.

For at læse Hent mere om Yamaha 01V96i Digital mixerpult PDF brochuren ved hjælp af knappen nedenfor.

Gratis med denne Yamaha 01V96i Digital mixerpult...

DT 770 Pro, 80 ohm, er lukkede dynamiske hovedtelefoner og er designet til kritiske musik og lyd monitor. De enkelt sidet kabel nemt håndtering af hovedtelefonen. Den DT 770 Pro pude system tillader det brugt komfortabelt i længere tid og det har lige 3m kabel. Den har en robust, justerbar, blødt polstret pandebånd konstruktion.

"Bas-refleks" teknologi

DT 770 Pro besidder 'basrefleks' teknologi, giver mulighed for en forbedret basgengivelse.

Anmeldelser

"Bas er beundringsværdigt stærk, men ikke overemphasised, og der er masser af detaljer på tilbud i hele bandet. Dette er særdeles vellykket eksempel på sin type og vi anbefaler det stærkt."-TechRadar

Funktioner og specifikationer

 • Transducer type: Dynamisk
 • Opererer princip: Lukket
 • Nominel frekvensrespons: 5-35.000 Hz
 • Nominel impedans: 80 ohm
 • Nominelle SPL: 96 dB SPL
 • Nominel T.H.D: < 0.2="">
 • Power håndtering kapacitet: 100 mW
 • Lyd kobling til øre: Circumaural
 • Omgivende larmen afsondrethed: ca. 18 dB(A)
 • Nominelle hovedbøjle pres: ca. 3.5 Nielsen
 • Vægt (uden kabel): 270 g
 • Kabel: 3 m / lige kabel
 • Forbindelse: Forgyldt stereo, Jack Plug (3,5 mm) og 1/4 "adapter (6,35 mm)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.