Shure EAC64CLS SE846 udskiftning kabel

439 kr. NORMAL PRIS 509 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 15 December 2016

Tilføj til kurv

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 67113

  • Til brug med Shure SE846 hovedtelefoner.
  • Kabel af høj kvalitet.
  • Let og komfortabel.
  • 3,5 mm Jack stik.
  • Krystalklare Design

Shure EAC64CLS SE846 udskiftning kabel

detaljer
Shure EAC64CLS SE846 udskiftning kabel er en højkvalitets udskiftning kablet til øretelefonerne Shure SE846. Dette nyttige kabel er et meget praktisk tilbehør til at have i kasser af du skader eller miste dit kabel til hovedtelefon. Kablet har et krystalklart design og er 162cm lang.

Produkt Ref: 67113

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Shure SE846 in-ear hovedtelefoner giver udvidet højfrekvente reproduktion sammen med en stram og sande low-end præstation. Quad High Definition Micro drivere give SE846 isolere øretelefoner et stort dynamikområde med total klarhed-med en frekvensrespons kan tilpasses lyde varm, afbalanceret eller lyse ved hjælp af de medfølgende filter sæt. Aftagelig wireform passer kabel giver total komfort for brugeren og sikrer en top på linjen, skræddersyet lytteoplevelse.

Uanset om du søger nøjagtige og pålidelige på scenen monitor for live-optræden, eller en utrolig definerede "hi-fi" lytteoplevelse når du er på farten, tilbyde Shure SE846 Sound Isolation øretelefoner højkvalitets lydgengivelse designet til at levere.