Sennheiser HandMic digitale dynamisk mikrofon

  • Robuste dynamiske mikrofon til digitale optagelser
  • Perfekt til brug med enhver Smartphone eller Tablet
  • Ideel til Mobile journalistik og Podcasting
  • Fantastisk til optagelse vokal og instrumenter
  • Høj lydkvalitet og tilstedeværelse med høj Feedback afvisning

Sennheiser HandMic digitale dynamisk mikrofon

detaljer
Sennheiser HandMic digitale dynamisk mikrofon vil forvandle enhver smartphone eller tablet til en professionel optagelse værktøj til sang og tale. Perfekt til mobile journalistik, podcasting eller vokal og instrument optagelse, denne dynamiske Nyremikrofon leveres i en robust, all-metal hus, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for celle foretage en opringning indblanding. HandMic Digital tilbyder alle de fordele, som brugere har kommet til at forvente af en typisk Sennheiser mikrofon: fantastisk lydkvalitet og tilstedeværelse, høj feedback afvisning og fremragende undertrykkelse af håndtering og blæst larmen. En Apogee A/D konverter og pre-forstærker oversætte disse kvaliteter ind i den digitale verden.

Produkt Ref: 71982

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Sennheiser HandMic digitale dynamisk mikrofon bruger en gennemprøvet Sennheiser cardioid kapsel, der har været chok-monteret at undertrykke håndtering støj. Det giver lydkvalitet for tale, vokal og instrumenter, mens sikrer fremragende tilstedeværelse og skære igennem høje omgivende larmen niveauer.

HandMic Digital kan bruges med fælles medier produktion programmer og apps, som filmisk Pro, Luci Live, Periscope, Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools, GarageBand og Apogee MetaRecorder. Via de medfølgende kabler, HandMic digital kan oprette forbindelse direkte til USB indgange eller lyn soklerne på iOS-enheder. En mikrofon klemme og en solid bordholderen er inkluderet også.

"Brugere er stadig afhængige af deres mobile enheder til optagelse af tale, sang," "men kvaliteten af indbyggede mikrofoner lader meget tilbage at ønske for prosumers og fagfolk mage. Dette er grunden til, hvorfor vi har skabt den HandMic digital, der tilbyder alle fordelene ved en Sennheiser dynamisk håndholdte, hvilket gør det en ideel, let-at-bruge værktøj til at opgradere din lyd. Det er et yderligere skridt i vores løbende samarbejde med Apogee Electronics." - Achim Gleissner, Commercial Manager for Sennheiser & rsquo; s udsendelse og Media business.