Roland DJ-808 DJ Controller bæretaske

  • Bæretaske til Roland DJ-808 Controller.
  • Blød, polstret interiør.
  • Eksterne tilbehørslomme med lynlås.
  • Enkel Velcro bære håndtag.
  • Afgørende for Touring DJs

Roland DJ-808 DJ Controller bæretaske

detaljer
Roland DJ-808 DJ Controller bære taske bruger en holdbar, beskyttende konstruktion til at huse Roland DJ-808 DJ Controller. Den ekstra bløde indvendige tilbyder maksimal beskyttelse mod stød, skrammer og ridser til at holde din DJ-808 i perfekt stand når du har brug for det meste. Med Velcro håndtag og lynlåse for bekvemmelighed, DJ-808 bære sag giver mulighed for nem transport af DJ-808. En multi-purpose tilbehørslomme findes også på forsiden af sagen at give opbevaringsrum til din væsentlige DJ tilbehør, gør DJ-808 bære sag perfekt til rejser og touring DJs.

Produkt Ref: 79463

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Praktisk Multi Purpose tilbehør pose

Roland DJ-808 DJ Controller bære taske er en holdbar sag for Roland DJ-808 DJ Controller, afgørende for rejser / touring DJs og producenter. Sagen har robust Velcro håndtag og giver hurtig og nem access til de vigtigste lynlåse på ydersiden af kabinettet. En praktisk multi formål tilbehør pose er også placeret på forsiden af bæretaske, giver mulighed for opbevaring af kabler, disketter eller andre tilbehør til DJ-808.

Maksimal beskyttelse

DJ-808 bære sag er også udstyret med en blød, polstret interiør til at tilbyde maksimal beskyttelse under transport og sikre din Roland DJ-808 DJ Controller er klar til handling, når du har brug for det. Byder orange accenter og Roland branding, Roland DJ-808 DJ Controller bære taske er en smart og effektiv måde at transportere din DJ controller sikkert.