Reloop RMP-4 Hybrid Media Player

kr. 3.817 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 4 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 4 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 191
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Multi-format Media Player
 • CD og USB-afspilning
 • 8 Trigger Pads
 • 4 Peromance Modes
 • Sync-Mode og Smart-link Forbindelser For ekstra Alsidighed

Reloop RMP-4 Hybrid Media Player

detaljer
Reloop RMP-4 Hybrid Media Player er en multi format media player, den ideelle kombination af en CD-afspiller, USB-afspiller og en performance software controller. Den er også i stand til at afspille medier fra cd'er, USB-flash-drev og manipulere lyd via Controller Software, RMP-4 har fire kraftige performance tilstande, som gør det muligt at individualisere ethvert mix. Hver tilstand har 8 trigger pads for ekstra alsidighed med cueing og looping. 3rd part mapping er tilgængelige via download til brug med populære kontrol software. Denne enhed er ideel til professionelle DJs og begynder DJs, med sit enkle og ligetil design og høj kvalitetslyd er RMP-4 den perfekte add-on til enhver DJ opsætning.

Produkt Ref: 63303

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kraftfulde Performance Modes

RMP-4 har fire performance modes & ndash; Hot cue, Hot Loop, Loop Roll og Sampler & ndash; som giver dig ekstra alsidighed over ethvert mix. Enheden indeholder 8 trigger pads, som kan tilpassess i de relevante tilstande. I Hot Cue og Hot Loop mode kan du gemme, udløse og slette dine hot cues/loops. I Loop Roll tilstand kan du udløse op til 8 forskellige loop roll længder, fra 1/32 til 4/1 beats.

Disse tre tilstande kan udvides med RMP-4 integreret SLIP tilstand - for individuelle remixes på fly. Tilstanden Sampler fuldender sættet og giver adgang til op til 8 " one shot " samples og problemfrie loops.

Sync-mode og Smart Link-forbindelse

Ved hjælp af to RMP-4 Player´s forbundet via smart-link-forbindelsen for du mulighed for udvidet performance muligheder. I Sync mode kan begge spor synkroniseres via master/slave settings, mens smart-link-forbindelsen giver dig adgang til en USB-kilde eller DJ software på samme tid. MIDI tilknytninger er for mange DJ softwares tilgængelig som downloads.

Lys Display

Det store, lys DotMatrix VFD display viser alle væsentlige spors metadata, som indlæses hurtigt og automatisk. Track bibliotekets navigation administreres af monitor & rsquo; s tilstødende push encoder, hvilket gør det at navigere selv store musikbiblioteker let. En omfattende opsætningsmenu kan bruges til at anvende individuelle indstillinger.

Høj opløsnings Pitch Fader

Store dual-zone jog hjul og trykfølsom overflade ledsaget af en høj opløsnings 100mm pitch fader giver mulighed for manuel slå matching til +/-0,01. For mere information om RMP-4 venligst henvise til den ovennævnte PDF.

Funktioner

 • Hybrid Media Player: Afspil lyd fra cd'er, USB-drev og Control Software via MIDI-
 • Alle nye performance layouts understøtter intuitiv arbejdsflow
 • Robust bordplade design
 • Quick Source Select: CD, USB- eller MIDI Mode
 • USB 2.0-port til tilslutning af harddiske, USB-sticks, flash-drev osv.
 • Fire performance modes med 8 Trigger Pads: Hot Cue, Hot Loop, Loop Roll, Sampler
 • Hot Cue Mode: set , gem og slet 8 x Hot Cues
 • Hot Loop Mode: set, gem og slet 8 x Hot loops
 • Stort DotMatrix VFD display for alle vigtige funktioner & navigation
 • Smart-Link tilslutning: Tilslutning af to RMP-4 spillere til at dele en USB-kilde, kontrollerer software og beat synkronisering
 • Stort Jog hjul med to-delt Anslagsfølsomme Control
 • Utility Menu for avancerede & tilpasning af indstillinger
 • Database Manager Software til Mac & PC software til at analysere dit musikbibliotek for hurtig adgang
 • MIDI mappings tilgængelige for populære DJ software
 • Høj-volumen Club kvalitet-lyd output
 • Sync funktion for automatisk beat matching af to forbundne RMP-4 med analyserede numre (USB-Master/Slave)
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.