RedSub DI-2000 bas DI drev Pedal

457 kr. NORMALPRIS 676 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 2 Marts 2017

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 30 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 20863

 • Pre-Amp, drev & DI boks.
 • 3-Band EQ.
 • XLR, Jack & Parallel Jack output.
 • Robust stål sag.
 • Batteri eller AC strømforsyning

RedSub DI-2000 bas DI drev Pedal

Detaljer

Den RedSub DI-2000 er en kompakt bærbar enhed, der er meget mere end blot en DI-box! Det er også en pre-forstærker og overdrive pedal, kan frembringe vintage toner, lyse varm lyde, moderne forvridninger og fremragende frekvenser på 3-band EQ. Med fleksible forbindelser, herunder en jack, parallelle jack og XLR udgange såvel som jorden elevatorinstallatøren, en robust stål sag og både batteri eller AC-strøm, er det en fantastisk enhed til en fantastisk pris.Produkt Ref: 20863

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

En anden stor Pedalrefleksanordninger i den RedSub Pedalrefleksanordninger serie, udviklet specielt til bas. Featuring en robuste high grade stål kabinet med gummi beskyttere, output true bypass switches, 9v AC eller batteri power, en let adgang batterirummet og standard jack input og output, samt yderligere XLR, jack og parallelle jack; denne pedal tilbyder fantastisk værdi for pengene.

DI-2000 er en virkeligt alsidig pedal. Det er en DI-box, en pre-forstærker og en overdrive pedal, alle tre i samme størrelse som en! Pedalen er farve, kontur, blanding og Drive niveau kontrolelementer, give et stort udvalg af overgear og fordrejning toner, og en samlet plan kontrol, og en 3-band EQ, så uanset om du kører lyden eller ej, altid får du en stor lyd gennem DI.

DI-2000 er en fuldt funktionsdygtig DI boks, samt bliver et drev pedal, og inkluderer en XLR output for at gå direkte til reception, med en jorden hæve switch, såvel som en jack output for tilslutning til en forstærker og et parallelt stik Output. Det er en stor enhed for på scenen såvel som i studiet og kan drives af 9v batteri samt en 9v AC-strømforsyning

Funktioner/specifikationer:

 • Input følsomhed/modstand: -30dBu470K & #937;
 • Output impedans: 1 K & #937;
 • Strømforbrug: 23mA
 • Stik: Input (Jack), Output (stik), Parallel Output (stik), XLR Output, DC input
 • Kontrol: On/off switch, niveau, blanding, drev, kontur, farve, tredoblede, Mellemøsten, bas, jorden hæve
 • Spring: True Bypass
 • Indikator: Kontrolindikator (også kontrollere funktioner som batteri indikator)
 • Strømforsyning: 9V alkalisk batteri eller 9v Adapter
 • Dimensioner: W 97 mm X H 128 mm X D 50 mm

RedSub er en premium brand fra Gear4music.com

RedSub fremstiller premium-niveau basguitar Forstærkere ved hjælp af high-grade komponenter, kvalitet håndværk, brugerdefinerede højttalere og senest i analog og digital Bas forstærker teknologi.

Udbyder særpræg ser ud, og de professionelle funktioner, der findes på langt højere pris tag Forstærkere, levere Redsub ultimative i værdi, power, udseende og lyd.

Med en power spænder fra 35w gennem til 500w øvelse eller præstation, en RedSub forstærker mødes foranstaltningen. RedSub bas ampere bringer et nyt niveau af kvalitet og rimelige priser til professionel Bas amp-markedet.