Radial BT-Pro Bluetooth direkte boks

  • Bluetooth modtagelse op til 20 meter
  • Dobbelt balanceret XLR udgange
  • Indbygget hovedtelefonforstærker
  • Isolation Transformers fjerne Buzz og Hum
  • Nyeste Bluetooth Trådløs A2DP Interface

Radial BT-Pro Bluetooth direkte boks

detaljer
Den radiale BT-Pro Bluetooth direkte Box er en wireless direkte boks featured dobbelt balanceret XLR udgang, indbyggede hovedtelefonforstærker og isolation transformer, der eliminerer buzz og hum. BT-Pro er designet til at fange wireless transmission fra Bluetooth eabled enheder, så du kan konvertere signalet til et afbalancerede linje. Boksen, sig egenskaber en yderst holdbare metal yderstof, hvilket gør det perfekt til omfattende live brug. Med sine premium-kvalitetskomponenter og robust konstruktion denne direkte boks er ideel til en række applikationer.

Produkt Ref: 71938

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Trådløs Tilslutning

En af de vigtigste elementer fra BT-Pro er sin støtte til wireless connectivity via Bluetooth. Designet til at fange wireless transmission fra din Bluetooth enheder, BT-Pro konverterer signalet til en afbalanceret linje til brug med en PA eller optagelse system. Kasser interne komponenter har en innovativ T-formede adgang hulrum hvor antennen er placeret bag. Beskyttet af en sleben indsætte lavet fra Sintra (en robust lukket celle PVC konstruktion), der giver mulighed for wireless transmission uden interferens for op til 20 meter, hvilket gør det perfekt til live-optrædener.

Premium-kvalitetskomponenter

Såvel som det er wireless connectivity BT-Pro tilbyder en vifte af høj kvalitet komponenter, som resulterer i fremragende lydkvalitet og funktionalitet. Lydsignalet sti funktioner seneste Bluetooth A2DP lydkort over 2.0 EDR (Enhanced Data Rate) for optimal højhastigheds transmission resulterer i den bedst mulige lydkvalitet. Det kører på en 16-bit wireless komprimere format med bithastighed afhænger af den sure materiale. Frontpanelet potentiometer bestemmer signalniveauet, plus den har en indbygget hovedtelefonforstærker med standard 3,5 mm mini TRS til fejlfindingsformål.

En stereo til mono switch Summer stereo output til dual-mono adskillelse, reducere input channel krav på mixeren. To-side monteret isolation transformers er blevet indarbejdet for at minimere og fjerne enhver hum eller buzz. Parameteren jorden lift hjælper også til yderligere fjerne nogen brummen og buzz forårsaget af jordloops. Endelig er der dobbelt balancerede XLR udgange tillade dig at tilslutte din boks til eksterne enheder såsom PA systemer. Med sin robuste konstruktion, lang-seriøs komponenter og exceptionel lydkvalitet er BT-Pro ideel til en række lydprogrammer fra live-optrædener til studie brug.

Funktioner

  • Bluetooth reception til 20 meter (60 fod!)
  • To balancerede XLR udgange tilsluttes PA system
  • Indbygget hovedtelefoner forstærker til fejlfinding
  • Isolation transformatorer til at eliminere buzz og hum
  • Seneste Bluetooth wireless A2DP lydkort
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.