Numark PT01 Scratch bærbar pladespiller

 • Video 1
kr. 1.060 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 4 Maj 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 4 Maj 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 69
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Højt-bærbar Scratch pladespiller
 • Indbyggede højttaler
 • USB-forbindelsen til optagelse til computere
 • Kører ved hjælp af seks ville ' celler batterier eller AC væg Adapter
 • Hovedtelefonstik For privat lytning

Numark PT01 Scratch bærbar pladespiller

detaljer
Den Numark PT01 bunden bærbar pladespiller er en yderst transportabel scratch pladespiller med branchens første justerbare scratch switch. Den Numark PT01 ridse giver dig mulighed at bevæge sig væk fra de kedelige begrænsninger af kabler og stikdåser, så du kan øve og spille uanset hvor du er, hvad enten det er indendørs eller udendørs. Den justerbare scratch switch kan rumme både højre hånd og venstre hånds turntablists, perfekt til hver DJ derude. Særlige skridsikre patron system sikrer den PT01 stylus forbliver i kontakt med den post groove selv under næsten enhver tilstand, ideel til tunge skrabe. PT01 Skrab er også udstyret med en indbygget højttaler, eliminerer behovet for en ekstern lyd system, hvilket gør det sandelig transportabel. Derudover, leveres PT01 komplet med en beskyttende bæretaske og en aftagelig slip-mat.

Produkt Ref: 78538

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Sandelig transportabel præstation

Den Numark PT01 Scratch er bygget for ultimative portabilitet, så du kan praktisere og udføre skrabe overalt du går. PT01 bunden eliminerer behovet for en stikkontakt eller en ekstern strømforsyning takket være dens akkumulator-drevet funktionalitet, så du kan tage pladespilleren på farten med dig overalt. Når batterierne ikke er tilgængelige, egenskaber sig ligeledes en AC væg adapter, så du kan tilslutte din pladespiller ind i væggen til en mere permanent strømforsyning. En af de mest unikke og fremtrædende træk ved PT01 er den indbyggede højttaler. Denne indbyggede højttaler eliminerer behovet for eksterne højttalere, så du kan konfigurere og udføre hvor som helst du går.

Justerbar Scratch Switch

Funktionerne PT01 bunden branchens første justerbare bunden tænde en bærbar pladespiller. Denne justerbar scratch switch giver brugeren mulighed for at oprette deres egne brugerdefinerede scratch effekter og tilføje dem til deres præstation. Justerbar scratch skifte plads til både venstre- og højrehåndede anvendelser, hvilket gør det velegnet til alle turntablists. PT01 ridse ligeledes egenskaber en skridsikker patron ordning, som sikrer stylus sted mens i brug, uanset den spille vinkel eller eventuelle eksterne vibrationer. Dette gør ridse lettere end nogensinde før og sikrer, at pennen vil forblive på plads selv under de tungeste vibrationer.

Tilslutningsmuligheder

Ud over dens bygget-i højttaler og AC væg adapter, PT01 Scratch er også udstyret med digitale og analoge tilslutningsmuligheder til at forbinde pladespilleren til eksterne enheder. En af de mest nyttige forbindelser er den indbyggede USB, hvilket giver dig mulighed for at optage lyd fra din pladespiller direkte til din computer. Dette tillader dig at lave optagelser af din ridser samt konvertere lyd til et digitalt format for ekstra alsidighed. RCA udgange er også medtaget, så du kan forbinde pladespilleren til ekstern højttaler, ideel til udøver derhjemme. Derudover funktionerne PT01 ridse en hovedtelefon jack for privat lytning og praktiserer, perfekt for sene aftener og i mindre støjende miljøer.

Funktioner

 • Indbygget justerbar ridse Switch
 • Beskyttende bæretaske med integreret bærehåndtag
 • Inkluderer AC væg dapter eller bruger seks ville ' celler batterier (medfølger ikke)
 • Indbygget højttaler
 • Patron inkluderet
 • Flytbare slip-mat
 • USB-forbindelsen til optagelse til computeren (gratis downloades software)
 • 33 1/3, 45 og 78 RPM indstillinger
 • RCA udgange til nem tilslutning til andet udstyr
 • Hovedtelefonstik for privat lytning
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.