Metrisk Halo 2882 Firewire Audio Interface m / 2D ekspansion og DSP

15.443 kr. NORMALPRIS 17.159 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 37644

 • Inkluderer DSP Bundt.
 • Fantastisk til Live eller studie arbejde.
 • Remote niveau Control på alle kanaler.
 • 8 mic/Line/Instrument analoge indgange.
 • Om bord på forarbejdning Chip

Metrisk Halo 2882 Firewire Audio Interface m / 2D ekspansion og DSP

Detaljer
Metriske Halo 2882 er en yderst transportabel FireWire interface, som giver 18 input og 20 output af omfattende, samtidige I/O. 2882 udstyret med en chip, forarbejdning om bord, der gør det muligt at bruge verden berømte metriske Halo signalbehandling effekter uden at ofre din computers processorkraft.

Produkt Ref: 37644

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

2882 af Metriske Halo har 8 kanaler af mic/line/instrument analoge indgange, (hver enkelt med individuelt valgbare mic preamps og phantom power), 8 kanaler med ADAT i/o, og stereo AES/EBU og S/PDIF i/o.

2882 gør det muligt at optage og redigere hvor nogensinde du kan være, det være sig på vej, på hotellet, eller på et fly. Hvis du sammenkæder tre 2882 sammen du kan få 24 timer af levende indhold optagelse med behandling på alle kanaler i tre rack rum. Dette tillader dig at justere systemet når kræves mellem små koncerter og leger med kammerater til en enorm lydsystem. Ikke kun betyder det optage i høj kvalitet, når du er færdig med indspilning du kan bruge det som en høj kvalitet audio lydkort til at overføre numre i en DAW.

Denne lille kasse vejer mindre end 2,5 kg og er på størrelse med en bærbar computer, som gør det easily transportable, ingen besvær og ingen pakning op efter en koncert. Med masser af indgange og udgange, der giver den perfekte karakter for uanset materiale, du optager, 2882 også giver dig mulighed at skifte fra en wire med gevinst til en smattet tube pre med et enkelt klik med musen.

Metrisk glorier 2882 udvidet funktioner fleksible signal routing og sofistikeret patch og forudindstillede management systemer, samt 2 separat adresserbare boot stater for enkeltstående operation. 2882 fungerer godt som en stand-alone pre-konverter mikrofonanlæg takket være sin unikke frontpanelet husker system.

2882 udvidet understøtter en række forskellige applikationer såsom det er velegnet i en live-optræden sted , da det kan spille ud backing tracks og musikalske cues samt fungere som en ekstern recorder til arkivering forestillinger. 2882 kan også fungere som en blød synth mixer og I/O lydkort, og kan gavne lydteknikere ved at give en effektiv, men alligevel simpelt værktøj til analyse og system spillested tuning med SpectraFoo.

2882 er også god til studie indspilning takket være dens evne til at levere en høj kvalitet lydkort til en DAW, sig ligeledes tilbyder simpel fil overførsel eller lyd behandling mellem arbejdsstationer.

Denne 2882 pakke kommer med et DSP licens der inkluderer en lang række yderligere Plug-ins herunder multi-band EQs, kompressor, Limiter, forvrængning processorer og mange flere. Med den DSP licens, får du også adgang til insertable grafer, som gør det muligt at bygge din egen hemmelige våben-processorer - indsvøbt, fase kompenseres grafer af Plug-ins, der kan være igen indsat på efterspørgslen.

Funktioner & specifikationer

 • DSP license inkluderet
 • 8 mic/Line/Instrument analoge indgange
 • 8 analoge udgange på afbalanceret jackstik
 • 24/96 k omformere på alle kanaler
 • 8 kanaler med ADAT i/o (switchable til TOSLINK)
 • Hovedtelefon forstærker med frontpanelet dæmper/dim
 • Fuld frontpanel måling
 • Remote level control på alle kanaler
 • AES-S/PDIF Digital i/o med valgbar SRC
 • v.5 konfigurerbare mixer til nær nul latency blanding og routing
 • DC power system til væg, FireWire bus og batteri drift over hele verden
 • Total recall med MIO konsol
 • OS X drivere med multi kasse understøttelse
 • Kompakt, praktisk, og den bedste værdi i pro audio i dag!