Mackie SRM550 12" aktiv PA monitor bundle med GRATIS stativer

 • Video 1
kr. 8.070 NORMAL PRIS kr. 11.338 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 677
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Mackie SRM550 aktive PA monitor bundle
 • 2 x SRM550 højttalere og gratis PA stativer med taske
 • 1600 Watt RMS power 2-vejs design med 12 tommer lav/mid Driver og 1,4 tommer HF Horn
 • Fungerer som en FOH højttaler eller monitor kile(wedge)
 • Utrolig lydkvalitet og pålidelighed.

Mackie SRM550 12" aktiv PA monitor bundle med GRATIS stativer

detaljer

Mackie SRM550 er en aktiv PA monitor med 12" lav/mid frekvens woofer og 1.4" høj frekvens Kompressions Diskantenhed, der leverer high-definition audio gengivelse gennem 1600 Watt af power. SRM 550 er den seneste tilføjelse til den industriførende Mackie udvalg af aktive PA monitors.Dette bundle indeholder: 2 x Mackie SRM550 aktive PA monitors og 1 x par PA monitor stativer med taske.

Produkt Ref: 42730

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Mackie SRM550 aktive 2-vejs højttaler er designet til at levere utrolig audio klarhed med seriøs lydstyrke, og stadig med at være alsidig og hårdfør over for alle de slag og skrammer livet på turne kan give.

En skræddersyet 12" basenhed giver en stram og præcis lav/mid frekvens gengivelse og tilbyder en varm musikalsk tone sammen med stærk og slagkraftig detalje. SRM550 er udstyret med en 1,4" titanium hvælvet Kompressions Diskantenhed, der giver ren og klar højfrekvent gengivelse uden kompromis. Begge højttalerenheder er blevet bygget til at modstå perioder med udvidet brug, selv ved høje gig niveauer er SRM550 i stand til at levere.

Smart lydsystem behandling er essentiel i SRM550s high-definition lyd. En præcisions 2-vejs digital crossover sikrer maksimal dynamisk spændevidde for alle højttalerdrivere, med patenteret akustisk korrektion (udviklet i samarbejde med EAW), hvilket forøger den stramme og fokuserede lyd. "Driver time" justering og fase korrektion teknologi betyder, at SRM550 gengiver lyd konsekvent, til enhver lydstyrke. Smart Protect digital beskyttelse er forsynet for at beskytte højttalerdriverne mod spikes og fra overload fra lydsignalet. Højttaler mode selection gør Mackies SRM550 endnu mere alsidige, ved at ændre på det overordnede udtryk for højttaleren til enhver situation, om det er ved brug til DJ'ing, offentlig meddelse eller monitoring.

En integreret mixer sektion giver yderligere fleksibilitet til SRM550, med 2 uafhængige kanaler, der leverer både mikrofon og linelevel input - selv inklusive en stereo RCA-tilslutning til MP3-afspillere eller bærbar computere. En én knap automatisk feedback destroyer er også inkluderet til hurtigt at fjerne alle problem frekvenser.

Med et internt afstivet kabinet konstrueret af solidt poppeltrækrydsfiner, er SRM550 designet til at virkelig stå imod det barske liv på turne. En robust stålgrille beskytter begge højttalerdrivere mod stød og slag. Leveres med standard 35mm højttaler "pole top hats", hvilket gør det muligt at bruge dem på stativer eller højttaler stænger, mens solidt konstruerede håndtag giver mulighed for nem lastning og transport. Et vinklet "back design" betyder at SRM550 fungerer lige så godt som front på en "house" højttaler som en monitor.

Specifikationer

 • 1600W system power
 • 12" high-output LF driver / 1.4" titanium dome Kompressions Diskantenhed
 • "Bygget som en tank" solidt træ, internt afstivet kabinet
 • Robust 18-gauge stålgrille og fint-teksturerede, strømlinet sort kabinet finish
 • Front åbnet for maksimal low-end extension og punch
 • High-Definition Audio behandling
 • Patenteret akustisk korrektion udviklet med omrejsende genier hos EAW
 • Præcision 2-vejs digital crossover
 • Driver tid justering og fase korrektion
 • Hurtig one-button Speaker Mode selektion til programspecifik voicing (PA, DJ, monitor og solist)
 • One button automatisk feedback destroyer
 • Integreret 2-kanals mixer med dobbelt Mackie Wide-Z input
 • Håndterer alt fra mikrofoner, guitarer til mixere med et enkelt drej på gain drejeknappen
 • Inkluderer stereo RCA inputs for nem tilslutning til musikkilde
 • Smart Protect DSP
 • Monitor specifik 60-graders vinkel og voicing mode, som er perfekt til at skære igennem på scenen.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.