Mackie S512 12" passiv PA højttaler

kr. 2.388 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 155
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 250 Watt RMS / 1000 Watt Peak Output
 • 2-vejs 12" passiv højttaler
 • 12" bas / 1" HF Driver
 • Robust, professionel PVC Vinyl omfattet træ kabinetter
 • Store spredning 90 grader x 50 grader

Mackie S512 12" passiv PA højttaler

detaljer

Som del af serien med S500, Mackie S515 kan prale med en kompakt, lyd-aware kasse design, responsiv højfrekvente kredsløb og kan håndtere 1000W peak power.


Produkt Ref: 25146

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Mackie S512 er en høj kvalitet og robuste passiv højttaler med en 12 "woofer og 1" High-Frequency driveren, og håndterer 1000W peak power. Det har en bred spredning af 90 ° vandret og 50 ° vertikalt.

Mackie S500 serien Passive højttalere giver proevningsmetoden højttalere med høj kvalitet komponenter som custom-sæt drivere og alle-træ kabinetter, sikre touring-kvalitetslyd og robusthed.

Yderligere oplysninger om Mackie S500 serien, download venligst PDF-filen fra linket nedenfor.

Kompakt, lyd-Aware kasse Design

S512 og andre i sin serie drage fordel fra alle-naturlig, sturdy træ, hvilket giver utrolig reaktion, store stivhed og udvidede lavfrekvente output uden rasler eller vibrationer. Hele akustisk kammeret er luft fordrevne med adiabatisk akustisk batting. Dette dampens interne mellemklasse refleksioner, så de ikke kan bleed tilbage gennem LF transducer kegle og nå dine ører, som forårsager ringere 'boxy' lydende kabinetterSammen med LF porting tillader alt dette Mackie S500 kabinetter til at levere forbløffende lyd i et kompakt design.

Tour-Ready beskyttelse og transporterer

S512 indeholder også en stærkt-varige PVC vinyl dækker og beskyttende kant puder for fysisk beskyttelse som du flytter den. Kofangerne har også indbyggede pokaler til stacking flere full-range højttalere. Dens robuste sidehåndtagene og ergonomiske design gør det nemt for transport.

Responsiv højfrekvente kredsløb

Passiv højttaleren funktioner beskyttende kredsløb til HF-driveren. Hvis talerne drives ud over deres grænser, HF beskyttelse kredsløb immediatelly reducerer power til HF driveren, så høje frekvenser vil falde, når de er for højt og giver dig meddelelse til at justere dine niveauer. Dette beskytter vigtigere HF driveren mod skader. Når du styre signalet, returnerer alt glat til deres niveau.

Kombinere det med andre produkter, Mackie

Du kan kombinere S512 med Mackies populære PPM serien Powered Mixer til et stærkt system, der er nem at transportere og nedsat. Eller du kan integrere med Mackie FRS Series Power Forstærkere og en SP260 højttaler Processor for et fuldstændigt optimeret passiv system.

Funktioner/specifikationer:

 • Type: Tovejs, full-range højttaler

 • Frekvensområde (10dB): 49 Hz - 18 kHz

 • Vandret dækning vinkel: 90 °

 • Verticle dækning vinkel: 50 °

 • Sensitivity (1W @ 1 m): 99,9 dB SPL

 • Nominel impedans: 8 ohm

 • Power håndtering: 250 Watt kontinuert, 500 Watt Program, 1000 Watt Peak

 • Delefilter Frequency: 3600 Hz

 • Transducere:Lav frekvens: 12 "/ 305 mm basenhed, Vis, høj frekvens: 1" / 25 mm diskant

 • Input stik: To 1/4" TS stik, to NL4 stik (Paralleled)

Fysiske detaljer:

 • Kabinet: Træ med tekstureret sort, PVC vinyl dækker

 • Højde: 25.6in / 650 mm

 • Bredde: 17.8in / 452 mm

 • Dybde: 15.6in / 396 mm

 • Vægt: 49 lb, 22 Kg

 • Montering: Pole-monteres (Pole ikke inkluderet)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.