Mackie HDA aktiv matrix højttaler Enkel

kr. 16.946 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 20 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 20 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.101
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Mackie HDA Active Array højttaler
 • Strømindgang Peak System power
 • Klasse-D Amplification & hurtig inddrivelse kredsløb
 • High Definition Audio forarbejdning
 • Mængden af konfigurationsindstillinger

Mackie HDA aktiv matrix højttaler Enkel

detaljer

Mackie har fortjent et ry for at bringe avanceret teknologi i design, der passer til behov og budgetter af den arbejdende musiker. Mackie HDA High-Definition Arrayable Powered højttaleren systemet et eksempel på denne filosofi, levere overlegen præstation og uovertruffen sonic kvalitet i den mest omkostningseffektive konstant krumning linje matrix nogensinde er skabt.Produkt Ref: 17498

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Drevet af 1200W af system spidseffekt, med en dækning mønster af 110 ° x 20 °, er kompakt 12" 2-vejs HDA højttalere yderst konfigurerbar. Med akustisk og mekanisk design award-vindende engineering eksperter på europæiske EAW og patenteret HD-lydbehandling tilbyder HDA gennemprøvede line array præstation og teknologi til en prispunkt opnåelige af flere brugere end nogensinde før.

HDAs er bi-forstærket, levere 1200W af peak systemets strømforsyning: 500W RMS til LF, 100W RMS for HF. De bruger Class-D forstærkere, som er ultra-effektivt og køligt kører, at give al poweren kræves for at skubbe high-output-drivere i et design, der er let. Mackie forstærkere indarbejde hurtigt opsving kredsløb, som hjælper med at glatte nasty forvrængning, når ting får skubbet for hårdt. Power løber er branchens standard Neutrik ® PowerCons med en AC pass-through, reducere clutter og forvirring.

HDA forklaret

HD Digital behandling

En del af Mackie's HD serie, HDA inkorporerer deres gennemprøvede HD Digital Processing. Selv de mest dyre højttalere på markedet har iboende sonic problemer, der opstår som følger af selve karakteren af højttaler design. Horn-loaded drivere tendens til at have en 'honkiness' til dem og der er fysiske resonanser i den øverste række kegle drivere, der kan lyde grimme.

Vi introducerer Mackie HD-lydbehandling. Nøglen til high-definition live lyd er detaljeret måling og analyse af de iboende problemer med horn og basenhederEfter, at oprettelse og anvendelse af nogle alvorligt NASA-esque (og patenteret) akustisk korrektion algoritmer arbejde for at løse disse spørgsmål. Vokal blive ren og forståelig og diskanter er glat og aldrig barske. Den resulterende erfaring er ikke kun high-definition, det er virkelig et øjeblik af klarhed for nogen inden for hørevidde.

Funktioner og specifikationer

For yderligere detaljerede funktioner og specifikationer om HDA Active højttaler, skal du downloade PDF-filen fra linket ovenfor.

 • HD Array: 12" 2-vejs konstant krumning HD Array: 110 x 20 ° dækning, integreret rigning, tre array give udtryk funktioner giver nem systemkonfiguration
 • Forstærkning: 1200W effektiv Class-D hurtigt opsving forstærkning af: LF amp: 500W RMS/1000W peak, HF amp: 100W RMS/200W peak.
 • Basenhed: 12" neodym basenhed med 3" voice coil af europæiske EAW
 • Drivere:Dobbelt Beyma ® 1,7 "Kompressions Diskantenhede
 • Portabilitet:Ultra-sammentrængt og letvægt, 26.7 kg
 • Kabinet:Robust alle træ kabinet (15mm Birk krydsfiner)
 • Software:Støttet af europæiske EAW opløsning forudsigelse software
 • HD: High definition audio behandling inkluderer: revolutionerende patenteret acoustic korrektion, transducer tid justering og fase korrektion, precision 2-vejs delefilter
 • Væld af konfigurationsmuligheder: Integreret flypoints eller valgfri flybar understøtter op til 4 x HDA og op til 2 x HD1801 subwoofere, jorden stack på HD1801 subwoofer eller flybar, pole montere op til 2 x HDA på HD1801 subwoofer eller stativ bruger dobbelt vinkel pole cups

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.