Mackie DL1608 16 kanals Digital lyd Mixer w/Lightning iPad Control

 • Video 1
kr. 5.251 NORMAL PRIS kr. 8.572 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 28 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 28 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 341
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Mackie DL1608 Digital Live lyd Mixer med 16 kanaler
 • 4-bånds EQ, 16 Onyx Mic Preamps, 6 Aux sender
 • Problemfri trådløs til Trådløs blanding
 • Industri Standard Kensington-sikkerhedslås
 • Lyn forbindelse

Mackie DL1608 16 kanals Digital lyd Mixer w/Lightning iPad Control

detaljer

Den digitale revolution er ikke kun her - det er wireless. DL1608 med lyn forbindelse omdefinerer live blanding ved at kombinere gennemprøvet kraften i en fuld-kendetegnet digital mixer med uovertruffen lethed og mobilitet af en iPad. Med 16 boutique-kvalitet Onyx mic preamps og udførelsen af 24 bit Cirrus Logic AD/DA konvertere, har du enestående lydkvalitet.Bemærk venligst, afbilledet iPad er ikke inkluderet.


Produkt Ref: 50041

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Sømløse kabling til wireless iPad kontrol betyder, at du kan blande fra et vilkårligt sted i spillestedet. Dette giver dig mobil frihed til at kontrollere ikke blot den blanding, men kraftige plug-ins som EQ, dynamics, effekter og meget mere. Den slanke DL1608 understøtter selv op til 10 enheder, iPad. Glem klodsede konsoller og stativer af gear. Power er ved hånden.


16 onyx Preamps- Mackie DL1608 kommer læsset med 16 studie-kvalitet Onyx mic preamps, leverer dybde, ståhøjde og enorme detaljer til din live mix. Plus, med 12 XLR og fire combo mic/line indgange, er forbinder mikrofoner og instrumenter hurtig og nem.

24 bit Cirrus Logic AD/DA konvertere- Mackie DL1608 high-end 24 bit Cirrus Logic AD/DA konvertere tilbyder en bemærkelsesværdig 114 db dynamikområde. Mackie justere deres Onyx pre-amps netop med konverteringsprogrammer til at give dig den mest headroom og laveste støj og forvrængning muligt - hvilket resulterer i genial lydkvalitet fra en vokal hviske til en wailing guitarsolo.

Tonsvis af indbyggede Processing (DSP)- DL1608 er fyldt med et udvalg af powerfulde plug-ins på hver kanal, så du ikke behøver at konfigurere yderligere racks af outboard gear. Med blot et tryk på en finger, du har total kontrol over 4-bånds EQ, compression og gate plug-ins. Plus, forsøde din lyd med en fuld-kendetegnet rumklang og tryk forsinkelse eller justere dine mix til rum med 31-bånds grafisk EQ og limiter på main og aux-outs.

Flere iPad støtte- Understøtter op til 10 iPad-enheder samtidigt, giver Mackie DL1608 flere ingeniører til at styre mix. Plus giver det bandmedlemmerne evne til at tilpasse deres egen monitore. Nu, bandet kan ringe i den blanding de ønsker at høre i realtid direkte på scenen. Og DL1608 anlæg stor hos alle versioner af iPad, om wireless eller kabelforbundet via vores geniale patentanmeldt bakke design.

Total Snapshot Recall- Mackie DL1608 tillader dig at huske mix funktioner med blot et tryk på en finger. Med samlede Snapshot hjemkalde, du kan nu nemt gemme og få adgang til lydprøve indstillinger for flere bands, komplekse sang blander, tidligere blander fra udfordrende venues, husker scener for teaterproduktioner og meget mere. Du kan endda pre-indstille den blanding bord og være klar til at gå det øjeblik du ankommer.

Kanal Presets- Hurtigt oprette en ny mix med DL1608 kanal Presets. Med enkle touch monitoren kontrol, kan du straks tildele en fabrik eller dine egne Custom kanal forudindstilling for kick tromme, bas, guitar, keyboard og meget mere til enhver kanal, du vælger. Og når du har lavet de perfekte indstillinger, let gemme dem til senere brug og del dem med dine venner.

Rekord for nem deling- Mackie DL1608 kan du optage dine mix fra L/R stereo output direkte til din iPad, så du kan uploade det til din foretrukne applikation og dele det med andre.

Installere venlige funktioner- Mackie DL1608 er perfekt til installation i spillesteder. Med sin let at bruge Master Fader iPad ansøgning har det aldrig været lettere at træne op nye lydteknikere. Plus, glem de uhåndterbare racks af outboard gear, den stærkt lille, lav profil design kan du installere det næsten overalt.

Store på sikkerheds- DL1608 er stort på sikkerheden. Hængelås funktion låse ned din iPad for faste installationer, mens Kensington-lås - branchens standard for beskyttelsen af teknologisk udstyr - sikrer mixer for at beskytte det mod tyveri.

Tryk på anmeldelser

"Det er en absolut nytænkning om, hvad en mixer skal være."

- Jonathan Lipp, administrerende direktør for fuld kompas & NAMM Best in Show Panelist

Funktioner / specifikationer

Bevist Hardware at lyde stor:

 • 16 onyx mic preamps
 • High-end Cirrus Logic ® omformere
 • Ultra støjsvag, Højt til Loftet design
 • 6 aux sender til monitor blander
 • Master L/R output til lysnettet

Tonsvis af indbyggede forarbejdning:

 • Stærk, touch-sensitive plug-ins
 • 4-bånds EQ, Tor og kompression på input
 • 31-bånds GEQ og comp/limiter på output
 • Globale reverb og delay

Trådløs blanding:

 • Sømløse wired-til- wireless blanding
 • Tune rummet fra hvor som helst
 • Komme på scenen til ring ud monitore
 • Personlig monitor blanding
 • Bruge op til 10 iPad enheder samtidigt

Samlede Control fra din iPad:

 • Intuitiv Master Fader app
 • "Vokse og glød" visuel feedback
 • Forudindstillede og snapshot tilbagekaldelse
 • Post mix til iPad for øjeblikkelig deling
 • Integrere musik fra hvilken som helst app i blandingen

Installere venlige funktioner:

 • Hængelås & #8482; funktionen låse ned iPad nemlig permanent indlægger
 • Industrien standard Kensington-lås sikrer mixer
 • Kompakt flademål sparer dyrebare arbejdsområde

Bemærk venligst: den Mackie adapter plade (sælges separat) er nødvendigt, når der tilsluttes en iPad med lettelse stik.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.