Line 6 StageScape M20d 20 Input Digital Mixer

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
10.612 kr. NORMAL PRIS 11.526 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 22 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 690 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Line 6 StageScape M20d 20 Input digitale Mixer.
 • Line 6's integreret professionel blanding System.
 • 7 tommer intuitiv Touchscreen lydkort.
 • Professionel Suite af Dynamics, EQ og FX.
 • L6 LINK netværk

Line 6 StageScape M20d 20 Input Digital Mixer

detaljer

Line 6 StageScape M20d er helt sikkert verdens smarteste og simpleste mixer! Dette er en live lyd mixer designet til musikere der gør deres egen lyd, men der ikke er nødvendigvis erfarne lydteknikere. Tilbringe mere tid på at spille og mindre tid tweaking med denne StageScape mixer.Produkt Ref: 24194

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

StageScape M20d fra Line 6 er designet til at være verdens første smart blanding system til live-lyd. Det giver mulighed for musikere til at nemt blande deres lyd, når du spiller live og interagere med mixer i en helt ny måde. Nøglen til dette begreb er banebrydende, touchscreen, der simulerer en fuld scene miljø hvor du kan tilføje og redigere alle elementer, enkelt og hurtigt.

Massive DSP effekt giver omfattende, professionel audio behandling på hver kanal, herunder multi-kanal optagelse. Du kan fange 20 sekunder af indspillede lyd for at bruge som reference eller støtte til lydprøve men hvis du ønsker at optage længere blot tilføje et SD-kort eller computer. Hele systemet kan fjernstyres fra scenen ved hjælp af en iPad, så du kan nemt redigere din lyd under soundcheck før eller endda mens du spiller showet.

Innovative Touchscreen fase

7" farve touchscreen er en helt ny type af intuitive lydkort til en mixer. Det viser en fuld repræsentation af et tidspunkt for dig at føje elementer til, erstatter generiske rækker af svært at huske drejeknapper og faders. Arrangere de optrædende og instrumenter, som du kan se dem på scenen og tryk blot på hver enkelt for at redigere deres parametre.

Intelligens er indbygget i alle aspekter af M20d blanding miljø. Så snart du tilslutter noget til mixeren viser monitoren et udvalg af ikoner for dig at vælge imellem. Arrangere fase, som det er sat op foran dig og nyttige farvekoderne gør det nemt at justere og tilpasse niveauer.

Designet af musikere for musikere, bruger mixeren terminologi, musikere vil værdsætte og forstå. Ord som 'lyse' eller 'punch' brugt til at mærke x / y-aksen, i stedet for komplicerede analytics og du kan simpelthen trække markøren, indtil du finder det perfekte mix af disse elementer. StageScape giver mulighed for musikere til at gøre hvad de gør bedst og bruge deres ører til at opnå perfekt live lyd. Hvis du er en erfaren lydtekniker, der ønsker mere kontrol over parametre kan dyb redigeringstilstand give dig dette ekstra niveau.

Dynamics, EQ og FX på hver kanal

Målsyede på hver kanal på StageScape M20d er en professionel suite dedikeret Dynamics, EQ og FX processorer. Disse inkluderer fuldt parametrisk EQs, dynamisk EQs, filtre, standard og multi-band kompression, begrænsere, gates, forsinkelser og meget mere - over 100 professionelle lyd processorer klar til at blive brugt til at skabe den perfekte blanding. Uberørte lydkvaliteten er opnået takket være den 32 bit floating point forarbejdning i hele.

Line 6 har givet et bibliotek med professionelt udformet kanal DSP presets til at få dig i gang og dramatisk fremskynde processen med at få fantastisk lyd. For eksempel, stik i en kick tromme mikrofon, skal du vælge en kick tromme forudindstilling og StageScape automatisk konfigurerer en skræddersyet suite af kanal processorer. Du kan derefter trække fingeren rundt Tweak puden til at foretage ændringer du ønsker og perfektionere lyden.

De fire master stereo effekt motorer levere uberørte rumklange, forsinkelser og en vocal doubler. Tilføje den perfekte atmosfære og karakter til lead vokal eller bruge ekstra stereo rumklang virkning motor til at oprette Custom skræddersyet instrument eller backing vocal rumklange. Den vokale doubler kan levere fantastisk dybde og rigdom til enhver vokal, mens den fjerde motor tilbyder et udvalg af professionelle forsinkelser, chorus, flanger effekter og teksturer.

Auto Sensing indgange og udgange - dataskærm Setup

Så snart du tilslutter et kabel StageScape M20d aktiverer input og konfigurerer automatisk inkluderer en custom channel strip indstilling, der væsentlig gevinst, EQ, effects og routing. Udgange arbejde på samme måde, tilslutter et PA Monitor eller monitor og det vises straks på berøringsskærmen og signaler sendes automatisk.

Control Mix Via iPad

Justere forreste del af huset mix fra hvor som helst i publikum eller på scenen ved hjælp af en iPad og en kompatibel USB WiFi adapter. Du kan endda have hver bandet medlem har deres egen iPad og styre deres egen monitor mix og derefter en lyd fyr ud i publikum med en anden.

Multitrack optagelse

StageScape M20d kan du optage med eller uden en computer. Fange 16 kanaler plus main mix i høj opløsning, 24 bit WAZ format til SD-kort, USB-drev eller direkte til din Mac eller PC. Der er ingen grund til at konfigurere DAW - du kan blande sporene i dit foretrukne software senere. M20d tilbyder hurtig, strømlinet optagelse. Det faktum, at du kan optage op til 20 sekunder til mixer's interne hukommelse kan du arbejde på blandingen let af looping optagelsen.

Feedback undertrykkelse og Forforstærker gevinst

StageScape M20d har per-kanal multi band feedback undertrykkelse, som hurtigt identificerer problem frekvenser og kompenserer automatisk. StageScape M20d er i stand til at styre op til 12 uafhængige feedback frekvenser.

Auto Trim og Trim sporing giver dig mulighed at fremskynde gennem soundcheck før og give en sikker præstation. Auto Trim vil skanne din indkommende signaler under soundcheck før og sætte de ideelle preforstærker niveauer for dig. Trim Tracking fortsætter med at reducere gain under dit sæt, hvis klipning opstår - uden at ændre mix niveauer. Du behøver aldrig at bekymre dig om uønsket forvrængning i din præstation igen.

L6 Link

Brug linket L6 tilsluttes StageScape M20d til StageSource højttaler-systemer, og du kan oprette et digitalt netværk stadieopsætningen. StageScape vil automatisk genkende hvilke højttalere bliver brugt som monitore og loops overvåge feeds. Main Pa højttalere vil selv konfigurere, pan stereoplade signaler, justere Smart højttaler tilstande og udføre system bred optimering. Mixeren også automatisk anerkender subwoofere og sæt delefiltre og registrerer hvilke højttalere bliver brugt som monitore og loops overvåge feeds. Med et tryk på en knap kan du gemme indstillingerne for din hele PA system.

Funktioner og specifikationer:

Ind/udgange:

 • 12 højtydende, digitalt styrede, auto-sensing mic/line indgange
 • 4 ekstra auto-sensing line indgange
 • 2 digital streaming indgange direkte fra computer, USB-drev eller SD-kort
 • Stereo line-indgange til integrering af MP3-afspillere eller andre lydkilder
 • 4 auto-sensing monitor udgange på balanceret XLR stik
 • 2 auto-sensing hovedresultater på balanceret XLR stik
 • L6 LINK multi-kanal digital netværk for at integrere L6 LINK aktiveret højttaler-systemer

Control:

 • 7-tommer fuld farve touchscreen visuel blanding miljø
 • Fjernbetjening evne via en eller flere iPad eller iPad 2 enheder, via USB WiFi-adapteren (sælges separat)

Optagelse:

 • Multi-kanal optagelse til computer, USB-drev eller SD-kort
 • Quick Capture optagelse på intern hukommelse til lydprøve

Behandling:

 • Interne 32-bit afrivning pege lydbehandling
 • Massive DSP power giver parametrisk EQs, dynamisk EQs, kompressorer, multi-band kompressorer, gates, forsinkelser, egendiagnosekontrolsystemer og meget mere
 • Multi-band feedback undertrykkelse på hver mic input
 • 4 master stereoeffekter motorer herunder rumklange, forsinkelser, vocal fordobling og meget mere
 • Næsten ubegrænset I/O opsætninger, scener og kanal behandling presets

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.