Gravity GMS4312B mikrofon stativ med justerbare teleskopfunktion Boom

310 kr. NORMAL PRIS 392 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 20 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 66866

 • Heavy Duty zink trykstøbt Base med ben.
 • Position justerbar Boom Arm.
 • hurtig og nem opsætning.
 • Smart pulverlakeret sort Finish.
 • Robuste Design til scene brug

Gravity GMS4312B mikrofon stativ med justerbare teleskopfunktion Boom

detaljer

Gravity GMS4312B er en premium-kvalitet mikrofon stativ perfekt til præstation. Zink trykstøbt base med foldning ben, og 1-punkts justering tilbyder en bekvem og enkel opsætning. Robust stativ base sikrer fremragende stabilitet på både fladt og hældende grund, gør verden din stage. Med en maksimal højde på 169cm, GMS4312B kan nemt komme til sanger eller instrument. Høj kvalitet ABS drejeknap og kobling håndtere levering let manøvredygtighed så at de stativ kan hurtigt tilpasses på scenen. Gravityen mikrofon stativ er i stand til at modstå selv de mest energiske touring tidsplan, plus alt derimellem.

Produkt Ref: 66866

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Om tyngdekraften ®

Gravityen ® er en innovativ ny mærke af moderne nodestativ og tilbehør af Adam Hall. Efter 2 års intensiv udvikling med både brugere og top designere sofistikeret tyngdekraften lavet en simpel endnu række musikeres standere og tilbehør. Kombinationen af stærke og robuste materialer, høj kvalitet 2-fold injektion ABS plast og støbt zink stik sikrer en lang levetid, sikker hold og absolut professionel kvalitet.

Gravityen ® er et registreret varemærke tilhørende gruppen Adam Hall. Grundlagt for mere end 35 år siden Adam Hall & handel; Koncernen har et fremragende ry for sin kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice. Desuden Adam Hall & handel; Gruppen er en pålidelig partner i sektorerne pro-audio og begivenheder, samt musikindustrien, hvis høje standarder og innovative ånd kan findes i alle grovhed ® produkt.

Gravityen ® G-ringe

Hver tyngdekraften musikholderen kommer udstyret med tyngdekraften & rsquo; s Sheen grøn G-ringe til en pulserende æstetiske på scenen. Også inkluderet er en pakke af Vanta Black G-ringe, der nemt kan interchanged at give din fod en mere subtil og klassisk look. Derudover er der 10 forskellige farver af G-ringe sælges separat, perfekt til tilpasning af din tyngdekraften musikholderen til at matche dit show & rsquo; s visuals, musikgenre eller personlig præference.

Specifikationer

 • Produkttype: Mikrofon stativ
 • Rør materiale: Stål
 • Tube Finish: Pulverlakeret - sort
 • Minimum højde: 1030 mm
 • Maksimal højde: 1690 mm
 • Transport længde: 1050 mm
 • Base: Folde stativ
 • Basere materiale: Zink Trykstøbt
 • Boom: 1-punkts justering
 • Boom længde: 880 mm
 • Vægt: 2,7 kg