Gravity GBGSS2B Transport taske til 2 højttalerstativer

315 kr. NORMAL PRIS 370 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 69910

 • Kan rumme to tyngdekraften højttaler stande.
 • Vandtæt 600 D Nylon yderside.
 • 15 mm indre polstring giver beskyttelse.
 • Forstærkede sømme for ekstra styrke og holdbarhed.
 • Praktisk Carry håndtag og sikre 2-Pull lynlås

Gravity GBGSS2B Transport taske til 2 højttalerstativer

detaljer

Gravity GBGSS2B Transport taske er en heavy-duty, premium-kvalitet taske, der er designet til at rumme op til to tyngdekraften højttaler stande. GBGSS2B er konstrueret fra 600D nylon, der afviser vand og er nem at rengøre - i stand til at modstå selv de mest energiske touring tidsplan og alt derimellem. Komplet med forstærkede sømme, komfortable transporterer håndtag og 15mm indre polstring, denne tyngdekraft Transport taske giver overlegen beskyttelse og er perfekt til rejser kunstnere.

Produkt Ref: 69910

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Om tyngdekraften ®

Gravityen ® er en innovativ ny mærke af moderne nodestativ og tilbehør af Adam Hall. Efter 2 års intensiv udvikling med både brugere og top designere sofistikeret tyngdekraften lavet en simpel endnu række musikeres standere og tilbehør. Kombinationen af stærke og robuste materialer, høj kvalitet 2-fold injektion ABS plast og støbt zink stik sikrer en lang levetid, sikker hold og absolut professionel kvalitet.

Gravityen ® er et registreret varemærke tilhørende gruppen Adam Hall. Grundlagt for mere end 35 år siden Adam Hall & handel; Koncernen har et fremragende ry for sin kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice. Desuden Adam Hall & handel; Gruppen er en pålidelig partner i sektorerne pro-audio og begivenheder, samt musikindustrien, hvis høje standarder og innovative ånd kan findes i alle grovhed ® produkt.

Specifikationer

 • Produkttype: Transport taske
 • Kapacitet: 2 x højttaler stande (sælges separat)
 • Farve: Sort
 • Materiale: Nylon 600D
 • Polstring: 15 mm
 • Lukning: Dobbelt lynlås
 • Dimensioner (B x H x D): 29 cm x 107 cm x 19 cm (290 mm x 1070 mm x 190 mm)
 • Vægt: 1 kg