DISC Samson RS12MHD PA Monitor højttaler

kr. 1.130 NORMAL PRIS kr. 1.398 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Samson RS12MHD PA Monitor højttaler

detaljer

Beefier woofers og opgraderede komprimering drivere give nye Resound HD Series alle stil og præstation, du ville forvente fra professionelle PA Monitors

Produkt Ref: 5880

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Evnen til at høre dig selv og medlemmerne af dit band under en live koncert kan stærkt påvirke din præstation. Det er grunden til en monitor med power og nøjagtighed bliver så vigtigt i dette scenario. De nye Resound HD monitore bruger de samme moderniseret brugerdefinerede designet basenheder, at gør Resound HD PA Monitors så imponerende, at tillade større effekt håndtering og fantastisk full-range lyd. Den RS12M HD huser en 12-tommer lavfrekvente driver med 500 watt peak/250 watt RMS effekt håndtering i otte Ohm. Denne basenhed virker i kombination med en titanium kompression chauffør, der producerer stjernernes præstation på den øverste ende.

RS12M HD kabinet beskæftiger det samme nydesignet solid, all-krydsfiner konstruktion som Resound HD PA kabinetter, hvilket resulterer i en holdbar, bærbar kabinet. Med professionel stil og præstation virker det perfekt i enhver Lydopsætning på noget tidspunkt. Og da det s tough and letvægt, it s også ideel til gigging musikere. Dette niveau af alsidighed sikrer, at du får den effekt, du vil med den præcision du har brug for.

To-vejs passivt kile monitor kabinet

500 watt peak/250 watt RMS effekt håndtering @ 8 ohm

Custom designet 12-tommer lavfrekvente driver

1-tommer hals horn

1.5-tomme titanium kompression chauffør

Dual-port tunet kabinet

Dobbelt 1/4-inch og Speakon® forbindelser

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.