Behringer XENYX CONTROL1USB Studio Kontrol

 • Video 1
kr. 792 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 10 Maj 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 10 Maj 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 40
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Behringer XENYX CONTROL1USB Studio Kontrol

detaljer
Når det er tid til at "come down to business" optagelser eller mixing, så er den sidste ting du ønsker at gøre at kravle under dit skrivebord og finde kabler. CONTROL1USB giver Master Volume, Talkback, kildevalg og Monitor kontrol lige ved hånden. Nu kan du vælge fra op til tre sæt af aktive studie monitors og fire forskellige stereo input kilder for at skabe kraftfulde, custom monitor-mix. Indbygget Talkback mikrofon giver dig mulighed for at kommunikere direkte med dit talent. CONTROL1USB sætter dig i fuldstændig kontrol.

Produkt Ref: 24224

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nogle gange større er bedre!

Små drejeknapper gøre for lav præcision. Omvendt, jo større drejeknap er, jo højere præcision. Tænk på en kontrol drejeknap som en cirkel. På en lille cirkel/drejeknap er afstanden fra én grad til næste meget små, hvilket gør det vanskeligt at dial-in perfektion. På vores virkelig store drejeknap er afstanden mellem grader af cirklen meget større, så du kan foretage high-precision justeringer med lethed. CONTROL1USB hjælper du angive niveauer hurtigt og præcist, når det kommer til projektet mastering.

Indbyggede USB-tilslutning

Høj kvalitet, indbyggede USB-audio lydkort kan du oprette forbindelse direkte til din computer og dens digitale bibliotek, oprettelse af ultimative lydkilde kontrol center-ingen yderligere hardware kræves.

Flere indstillinger for monitor

I optagelsen guldalder havde ingeniører at gøre mix lyden store blot to steder, studiet og bilen. Når du overveje de akustiske miljøer og det udstyr, der anvendes i hvert, er det ikke så let, som det lyder. Dagens computerbaseret optagelser skal lyde store i endnu flere situationer, såsom MP3-afspillere, podcasts og andre bas-udfordrede systemer-så oplever dine mix gennem så mange højttaler systemer som muligt er mere afgørende end nogensinde. CONTROL1USB kan du skifte mellem op til tre par af studio monitorer, tilføje en subwoofer, lytte gennem vintage-style små monitors (såsom vores C5A eller C50A) eller enhver anden kombination på den blotte trykke på en knap.

Vi værdsætter din Input

Vi gav CONTROL1USB nok tilslutningsmuligheder til at håndtere næsten hvad som helst du sandsynligvis at tilslutte. Fire stereo indgange gør det muligt at forbinde en cd-afspiller, MP3-afspiller, computer / DAW- og endda en drejeskive, takket være den indbyggede high-end RIAA preamp. Plus du kan tilslutte keyboards, tromme maskiner eller noget andet, du gerne vil stille gennem dine monitors.

Alle-Access føderalisternes Pass

CONTROL1USB's bagpanel indeholder tre separate Monitor output med individuelle niveau kontrolelementer; en computer / DAW Stereo Output; 2-Sporet A og B Stereo Outs med niveau switches; en Studio ud med niveau; Phones ud med niveau skifte; 4 Stereo kilde Ins med niveau kontrol; en computer/DAW Mix Input niveau kontrol med en valgbar som en Phono Input til dine drejeskive. Du får alle denne I/O kapacitet plus USB-tilslutning.

Lad os kommunikere

Ikke behov for en clunky desk holder og en ekstern mikrofon til at tale med fyrene i isolation booth. CONTROL1USB's høj kvalitet, indbygget mikrofon er blot knappen Skub væk, så du kan gemme dine mikrofoner til tromme sæt. Afsnittet onboard hovedtelefon forstærker kan du oprette forbindelse 2 hovedtelefoner med individuelle niveau kontrolelementer, der skal gøre den næste session, en af dine bedste.

Sund kvalitet og værdi

Vi udviklet CONTROL1USB at give mange år af super-clean, high-fidelity præstation i den mest kritiske lyttende miljø - yours! Herpå bruger vi kun de fineste komponenter, stik og supermoderne surface-mount fremstillingsvirksomhed teknologi til at opbygge hver enkelt. Vi afprøve, og derefter re-test hver enkelt CONTROL1USB og sikkerhedskopiere dem med et af de bedste garantiprogrammer i industrien.

Funktioner/specifikationer:

 • Premium, ultralav støj og high headroom studio kontrol og kommunikation center

 • Alt-i-én Master Volume controller, kilde selector, Monitor switcher og Talkback boks

 • 4 stereo input med uafhængige niveau kontrolelementer plus yderligere Monitor Mix input til dine DAW

 • 3 uafhængige og justerbar Monitor output tilsluttes op til 3 sæt studio monitorer

 • Indbygget Talkback mikrofon med niveau kontrol for direkte kommunikation med musikere

 • Indbyggede stereo USB Audio Interface, perfekt til computerbaseret studios

 • Præmie-kvalitet phono preforstærker til direkte drejeskive forbindelse

 • 2 stærke hovedtelefon Forstærkere med separat lydstyrkekontrol

 • Store, lysende Volume knob til præcise niveau justeringer

 • Praktisk Mono, Mute og Dim funktioner lige ved hånden

 • High-precision dual 12-segment LED meter med input/output kilde switch

 • "Planet Earth" switching strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100-240 V), støj-fri lyd, overlegen Korttidsreaktion plus lave strømforbrug for energibesparelser

 • Høj kvalitet komponenter og undtagelsesvis Robust konstruktion sikrer lang levetid

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.