Behringer PMP550M Eurocom Mixer forstærker

1.621 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 27 Februar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 27 Februar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 81 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Behringer PMP550M Eurocom Mixer forstærker.
 • 500 watt.
 • Bygget i Klark Teknik Multi-FX Processor.
 • Integreret FBQ Feedback Detection System.
 • Valgfri USB trådløs mikrofon solgt separat

Behringer PMP550M Eurocom Mixer forstærker

detaljer

Behringer PMP550M er en 500 Watt 5 kanals Powered Mixer med en KLARK TEKNIK Multi-FX Processor, FBQ Feedback Detection System og integreret trådløs USB mulighed.

Produkt Ref: 50020

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Når du har brug for overlegen lydkvalitet til lille klub gigs, kirker eller taler, men ønsker at holde den outboard gear til et minimum, gør dig klar til at elske den nye powered Behringer PMP550M mixer. Denne 500 Watt, 5 kanal All-in-one kombinerer funktionerne af Behringers bedst sælgende små-format mixere med frisk designet FX processorer fra KLARK TEKNIK FX og Class-D forstærker teknologi? stort set alt, hvad du behøver for fantastisk lyd i en let at bruge, transportabel skema faktor. Mest drevne mixere i denne Class D rille dig med måske 100 eller 200 watt udgangseffekt. Denne dårlige dreng? det kommer bevæbnet med 500 watt af den reneste output finder du overalt!

Vores revolutionerende Class-D forstærker og Switch-Mode strømforsyning teknologier holde vægten ved at fjerne tunge transformers og massive køleplader fundet i traditionelle ampere. Behringers søster selskab, KLARK TEKNIK, anerkendt verden for deres high-end signal-processorer, forudsat PMP'S FX motorer, som byder på nogle af de bedst lydende studie-grade presets i branchen.

Hver PMP serie drevet mixer features Behringer FBQ Feedback Detection System. Hurtig, pålidelig og super nemt at bruge, bare trykke på FBQ i switch og grafisk EQ skyderne lyser viser, hvilke frekvenser årsag til problemet. Med Behringer FBQ, kan du sige farvel til feedback for evigt! Denne nye PMP550M mixer kommer klar til wireless præstation højre-out-of-the box. Blot tilføje Behringer's ULTRALINK ULM100USB system (sælges separat), som kommer med en høj kvalitet 2.4 GHz wireless mikrofon og en super-lille modtager, der kan sluttes til en dedikeret USB-stil port på mixeren.

Små, enkle arrangementer kalder for en let, simpel drevet mixer, og disse er de mest effektive, overkommelige mixere til jobbet. De er nemme at lære og drive, plus så mange utrolige indbyggede funktioner, de gør det let at sætte på et show på et øjeblik. Stop ved din Behringer forhandler i dag og tjek den nye PMP550M powered mixer? og sætte lidt "let" ind i dit liv!

Funktioner

 • Ultra-sammentrængt 500 Watt drevet mixer
 • Revolutionerende Class-D forstærker teknologi: enorme power, utrolig sonic præstation og Super-Light vægt
 • Ultra-høj kvalitet KLARK TEKNIK FX processor med 25 presets, herunder rumklang, chorus, flanger, forsinkelse, pitch shifter og forskellige multi-effekter
 • Revolutionerende FBQ Feedback Detection system afslører straks kritiske frekvenser for nem feedback fjernelse
 • "Trådløs-ready" for høj kvalitet Behringer digital wireless system (ikke inkluderet)
 • 5 kanal mixer afsnit funktioner 5 mic/line kanaler plus separat Aux input
 • 5 høj kvalitet mic preamps med switchable Pad og klip lysdioder
 • Effektiv, yderst musikalsk 2 band EQ på alle kanaler
 • 7 band graphic EQ giver nøjagtige frekvens korrektion
 • 2 højttaler udgange på 1/4 "jack stik
 • Intern switch-mode strømforsyning, støj-free audio, overlegen forbigående reaktion og meget lavt strømforbrug
 • Rack mount beslag inkluderet
 • Høj kvalitet komponenter og særdeles robuste konstruktion sikrer lang levetid
 • Udtænkt og designet af Behringer Tyskland
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.