Behringer MPA40BT transportabel PA System - B-Stock

kr. 1.245 NORMAL PRIS kr. 1.315 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Bluetooth aktiveret
  • Let og transportabel
  • 40 Watt forstærker enhed
  • Kompatible med ULM digitale mikrofoner

Behringer MPA40BT transportabel PA System - B-Stock

detaljer

Bruge det ekstremt let, men kraftig EUROPORT MPA40 PA system til stream sange fra din Bluetooth-aktiveret iOS enhed på den næste virksomhed picnic, eller at få dit budskab igennem på spillebanen. Med sine 40-Watt forstærker og premium 2-vejs højttalersystem, iP40 giver enestående lyd? og det genopladelige batteri holder op til 12 timer. Tilføje et eller to af vores ULM digitale mikrofoner, og du har fået en ekstremt let at bruge wireless, go-anywhere lydsystem på hjul!

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 78193

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Dagene af tape dæk, CD-afspillere og endda MP3 enheder er for længst forbi. Musikken bor nu på din telefon eller computer, tablet, så du kan stoppe søger efter disse forældede kabler og fancy adaptere. Nu med en simpel bølge af hånden, kan du streame musik fra nogen Bluetooth lyd-udstyret enhed som din iPad, iPod touch, iPhone, selv din bærbar computer. Nu, er ikke så let?

Begge modeller har indbygget 2-kanals mixere med den samme ultra-lavt støj, Højt til Loftet mic preamps, der har gjort Behringer mixere legendarisk. Også inkluderet er 2-bånds equalizer, plus Bluetooth for audio-streaming direkte fra din iOS-enhed, og vores proprietære ULM wireless teknologi. Sælges separat, integreres Behringer ULM serie digitale mikrofoner problemfrit for at udvide din MPA40/MPA40PRO system til at håndtere stort set alle levende lyd applikation. Uanset om du indstille dine MPA40/MPA40PRO højttalere på et bord, eller Monter dem på valgfri højttalerstandere, vil du nyde musik streaming via denne rige klingende, let at setup system i blot øjeblikke.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.