Behringer CMD DC-1 Tromme Control Module

 • Video 1
749 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 30 September 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 49 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 24220

Behringer CMD DC-1 Tromme Control Module

Detaljer

Nye 2012 - Behringer's CMD DC-1 Tromme Control Module - vil indarbejde levende beat at gøre til din sæt? Eller hvordan omkring nogle nice, fedt knapper til bang på til cue jongleres? DC-1 er dit svar.


Inspireret af en lang række store tromme maskiner, DC-1 har et layout, der er øjeblikkeligt velkendte. Alle 16 af trigger pads er baggrundsbelyst, får mulighed at give dig oplysninger samt sender data til din valgte software.

Produkt Ref: 24220

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Direkte ovenfor trigger pads finder du en matrix af 8 kodere og 8 knapper, som er ideelle til kontrol effekter eller ændre program parametre. Og øverst på DC-1 er en komplet navigation sektion med 8 baggrundsbelyste knapper og en fat rotary encoder.

Hvis du i produktion og oprettelse af beat, DC-1 er et meget praktisk værktøj til har - men det er ikke en one-trick pony. For nogle ting vil kun en nice store knap med masser af aktion og feedback. DC-1 leverer via sin hårde 1 "firkantet knapper med lige højre mængden af giver. Så uanset om du tromme prøver eller cue points, vil dine fingre tak.

Ligesom alle Behringer CMD controllere, kan denne ene køre i en pack. Hvis du er dybt ind i produktionen i Live, sætte en MM-1 og en LC-1 siden til DC-1 for den definitive oprettelse af beat station. Eller bruge det i Traktor med en PL-1 til at administrere cue jongleres med virkelige knapper. Det er en fast performer ligegyldigt hvordan du bruge den.

Funktioner/specifikationer:

 • 16 store baggrundsbelyste pad-stil knapper

 • Komplet navigation sektion med Stødvis hjul til navigering spor biblioteker, scener, osv.

 • Kontrol effekter med 8 kodere og 8 knapper - alle med MIDI-feedback at tage dine øjne off computermonitorsn

 • USB busdrevet

 • Klasse-kompatibel MIDI-protokol giver plug-and-play med MIDI-software

 • Designet til at låse sammen med andre Behringer CMD controllere til fuld udvidelsesmuligheder

 • SLIM praktiske design ultimative Mobilitetsoptimering

 • Høj kvalitet komponenter og undtagelsesvis Robust konstruktion sikrer lang levetid