Audix mikrofon forruden for Audix TM1

225 kr. NORMALPRIS 250 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 Oktober 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 37338

  • WSTM1.
  • Audix mikrofon forruden.
  • Skum forruden.
  • Reducerer vind og Sibilance.
  • For Audix TM1 mikrofoner

Audix mikrofon forruden for Audix TM1

Detaljer
Audix WSTM1 er en stor ekstern skum forrude, perfekt til Audix TM1 måling og mikrofonen. Med et gevind design til at levere en styrket pasform til din mikrofon, er Audix TM1 forruden også meget let at fastgøre og bruge.

Produkt Ref: 37338

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Reduceret Sibilance og vindstøj

Audix TM1 Winshield er en kompakt forruden kompatibel med mikrofonen Audix TM1 og byder på gevindbøsninger for at give en stærk forbindelse til mikrofonen, selv. Forruden giver mulighed for mere præcis optagelser med et fravær af vindstøj og popping, især vigtigt, mens optagelse med en test og måling mikrofon som TM1. Med et enkelt design, der er nem at passe, er Audix føreshus for Audix TM1 det ideelle værktøj til at hjælpe dig med at opnå klare, præcise audio lyd.

Funktioner

  • Eksterne, store holdbart skum forruden for Audix TM1 måling og mikrofon
  • Effektiv reduktion af vindstøj og "dukker"
  • Nem at passe