Allen og Heath Zed-R16 16 kanal Firewire indspilning Mixer

kr. 16.483 NORMAL PRIS kr. 16.992 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.071
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Høj kvalitet Analog til Firewire Interface
 • Dobbelt funktion Audio/MIDI Faders
 • 18 Firewire indgange, 18 udgange, 16 ADAT i/o
 • JetPLL Digital lyd Chipset
 • Sonar LE Software inkluderet

Allen og Heath Zed-R16 16 kanal Firewire indspilning Mixer

detaljer
Allen & Heath Zed-R16 er en forbavsende godt udstyret konsol, der indeholder alle de afgørende elementer er nødvendige for optagelsen. Zed-R16 kombinerer analoge hjulpet blanding med optagelse tilbage til en computer i digital, af den medfølgende Sonar LE software. Mixeren inkluderer også andre aftegne sig funktioner såsom Firewire lydkort, JetPLL digital lyd chipset, specielt designet pre-amp, sofistikeret EQ sektion, MIDI kontrol og mere.

Produkt Ref: 17617

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Lydkort

Allen & Heath Zed-R16 er udstyret med et internt lydkort, der er udstyret med 18 Firewire indgange og 18 udgange plus 16 ADAT I/O. Hver kanal på mixeren har sin egen uafhængige lydkort kanal giver instrumenter til registreres samtidigt og i sequenceren separat. En JetPLL digital lyd chipset er er også inkluderet som minimerer ur jitter og giver synkronicitet mellem Zed-R16 og andre enheder.

Blanding

Ud over multi-track optagelse tillader Zed-R16 blanding i analog så optagelse tilbage til en computer i digital. Konsollen kan også brugt som en alsidig live FOH mixer. I denne tilstand blive 4 aux-busserne foldback foder og FX sender, og den vigtigste XLR udgange PA system. Posten foder signalet kan let tildeles ved hjælp af de fire knapper ved siden af fadere, giver mulighed for nem optagelse

Speciale Preamp

Zed-R16 har en specialdesignet pre-forstærker med en symmetrisk ultra lineære kredsløb. De bedste epitaxial lav støj transistorer er brugt i den forreste ende, og aktiv feedback er ansat i begge faser inden for differential forstærker, hvilket resulterede i super-lav forvrængning, og med lav støj, høj CMRR og en gennemsigtig, stor klingende pre-amp.

EQ sektion

To fejet, fuldt parametrisk mids, høj og lav reoler EQ er featured på Zed-R16; en sofistikeret udligningsreserven sektion, der ud-udfører andre mixere i denne prisklasse. To pre og to post aux busser kan være brug som feeds til hovedtelefon forstærkere i studiet, FX sender overalt eller kile foldback live. Talk Back-funktionen dirigeres enten til aux eller studio udgange, så er ideel til ethvert miljø.

Forbindelser

Den bageste del af Zed-R16 udstyret med to Firewire stik så konsollen skal sluttes til en personlig computer, mens andet stik daisy chains enheder. To switches ændre samplingfrekvens og routing udvalg, mens 4 stik giver mulighed for input og output til ADAT udstyr. I/O routing på Zed-R16 er identisk for Firewire kanaler og ADAT optisk slægtskab. Med en kombination af panelet skifter mixeren er habil i en utrolig 26 samtidige ind- og udgange. Feed ZED-R16 fra ADAT lightpipe udstyr, eller optage direkte ud fra 16 kanaler til 2 ADAT maskiner eller til et andet lydkort.

MIDI Control

Afsnittet MIDI på Zed-R16 er designet til at styre software transport, med ekstra kan tilknyttes controllere klar til at blive bruger tildelt. Ud over den dedikerede kontrol, MIDI, kan alle kanal fadere slås for at blive MIDI controllere. To signal stier er også inkluderet for monitor; en udgang til vigtigste kontrol rum monitore og udgange til en alternativ sæt monitore for at kontrollere blander. Control room mix kan følge enten af de to vigtigste analoge udgange eller digital main mix, giver adgang til alle audio hovedresultater.

Sonar LE Software

Zed-R16 inkluderer også en gratis kopi af Cakewalk Sonar LE Software, så du kan begynde at optage din egen musik ud af kassen. Baseret på Cakewalks prisbelønnede Sonar X 3 digital audio workstation, er Sonar LE blevet forbedret med cutting-edge instrumenter, effekter og kreative værktøjer til at oprette din egen musik så enkel og intuitiv som muligt, uanset hvad dit erfaringsniveau.

Funktioner og specifikationer

 • To FireWire stik, 18 FireWire indgange og 18 udgange plus 16 ADAT I/O
 • Professional JetPLL digital lyd chipset
 • 4 ADAT optisk stik
 • EQ: to fejet, fuldt parametrisk mids, plus høj og lav reoler
 • To pre og to post aux-busserne
 • Talk Back-funktionen
 • Professionel 100mm fadere
 • MIDI afsnit designet til at styre software transport, med ekstra bruger kan tilknyttes controllere
 • Alle kanal fadere kan skiftes til at blive MIDI-controllere
 • 16 x mic/line indgange
 • DuoPre preamps med 69dB vinde rækkevidde
 • 4 x aux sender
 • HP filter
 • Mute pr. kanal
 • Stereo tilbagevenden
 • 2-sporet tilbagevenden
 • 1/4" og 3,5 mm hovedtelefon udgange
 • Master aux kontrol
 • SONAR LE leveret gratis
 • Dimensioner: 704 x 470 x 102 mm.
 • Vægt: 13kg
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.