Allen og Heath QU-PAC Ultra kompakt Digital Mixer

 • Video 1
kr. 10.297 NORMAL PRIS kr. 11.627 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 28 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 28 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 669
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Kompakt Digital Mixer med en rackmonterbar Chassis
 • iLive FX motorer og Recallable AnalogiQ Preamps
 • Komplet Trådløs Control via iOS-enheder
 • 48 kHz, 24-Bit USB-optagelse og afspilning
 • 5 kerner af højeffektiv ARM kerne behandling

Allen og Heath QU-PAC Ultra kompakt Digital Mixer

detaljer

Allen og Heath Qu-Pac tager poweren og kvaliteten af familien Qu og krymper det til en kompakt skrivebord eller rack mount format. Qu-Pac frigør dig fra mix fra din iPad, men alle funktioner på mixeren kan også tilgås fra frontpanelet og touchscreen. Brugertilladelser og tilpasselig Qu - Control monitor gør Qu-Pac praktisk og sikker til daglig brug af ikke-tekniske personale.

Produkt Ref: 55207

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Qu Firmware Release V1.90

V1.90 er en feature frigivelse af Qu mixere firmware. Denne seneste opdatering tilføjer understøttelse af Qu-SB og ProFactory bibliotek forudindstillinger for branchens standard Shure, Audio-Technica og Sennheiser mikrofoner. V1.90 firmware også leverer forskellige forbedringer til Qu - Pad iPad app, sammen med støtte fra den nye Qu - Control iOS app.

Qu-Pad

Tilføje Qu - Pad iPad app til din Qu setup, og du er velkommen til at justere monitorer på scenen, strejfe rundt spillestedet mens tweaking PA og derefter blande showet fra hjertet af publikum. Qu - Pad forbinder til mixeren over Wi-Fi og giver øjeblikkelig adgang til alle live blanding parametre og indstillinger. - kræver tilslutning af en trådløs router eller et adgangspunkt til netværksport Qu

Tryk på Control

Qu-Pac's 5 tommer, 800 x 400, farver 16 millioner Touchscreen og dens dedikerede data encoder form hjertet af Qu-lydkort. At give super-hurtig og nem adgang til alle indstillinger. Den brugervenlige lydkort er designet med klarhed i sindet. Dedikerede taster og monitor faner hurtigt guide dig til måleren og RTA visninger, FX stativer, kanal behandling, USB audio control, opsætning af menuer og meget mere.

Qu - Control nøglen bringer op en fuldt tilpasselig monitor, som giver adgang til kanaler og indstillinger er skræddersyet til bruger og anvendelse. Flere 'widgets' kan henføres til siden, disse inkluderer kanal niveauer, dæmper og tildeling tænd/sluk kontakter og arrangeres der passer til brugernes krav.

AnalogiQ & handel; Preamps

AnalogiQ total recall preamps har nul passage påvisning og en avanceret padless 1dB skridt få fase, nøje afstemt til DSP for optimal gevinst nøjagtighed og audio gennemsigtighed. Det analoge signal er fanget af høj klasse, lav latenstid 24 bit analog til digital convertere passer til høj kvalitet 24 bit digital til analog konvertere til at levere de nødvendige resultater. AnalogiQ design er blevet forfinet til tilbyder fremragende gennemsigtighed, minimal forvrængning og en ultra-lavt støj gulvet, med en varm, musikalske lyd, der mangler fra nogle digitale konsoller.

USB Audio-Streaming

Qus indbyggede lydkort streams multitrack audio til din PC eller Mac via et fleksibelt lappe system; alle input kanaler og Main LR kan registreres på samme tid, eller du kan vælge at optage noget andet som FX returnerer eller et par blandinger.

Afkast fra computeren konfigurerbare til input-kanaler. Grænsefladen er klasse-kompatibel på Mac OS X - og drivere er tilgængelige til Windows-systemer. Enten måde, vil det genkendes straks af eventuelle DAW støtte ASIO eller Core Audio, herunder Logic, Cubase, Reaper, og Pro Tools.

Qu-drev

Glem lydkort drivere og software installation. Qu har en integreret multitrack USB optageren, at give 18 kanaler af 48kHz, 24 bit optagelse og afspilning direkte til / fra din USB-harddisk. Blandinger og FX afkast kan registreres sammen med kanaler, og multitrack audio kan spilles tilbage til mixer til virtuelle lyd-kontrol.

Et uafhængigt sæt af kontrolelementer er forudsat for hurtig stereo indspilningen af den vigtigste LR eller andre mix udgange og en 2-sporet USB tilbagevenden kan dirigeres til ST3 til afspilning i stereo WAV filer såsom walk-in musik.

Kanal dæmper

En avanceret men let at bruge dæmper er tilgængelige på hver kanal. Det kan indsættes i farten på et vilkårligt antal af input og stereo grupper, giver auto signal dæmpning og derefter gendanne forsigtigt niveau for at støtte driftslederen i endeløse applikationer; reducere niveauet af baggrundsmusik, når en enkelt mikrofon eller mic mix er i brug, for eksempel under live meddelelser, eller giver mikrofon prioritet frem for andre. Opsætningen er en leg, med mulighed for at dele dæmper indstillinger på tværs af flere kanaler i bande tilstand.

Bevæbnet til tænderne

Qu mixere er udstyret med 5 kerner af højeffektiv ARM kerne forarbejdning, med dedikerede ARM kerner kører touchscreen display og overflade, USB-streaming, Qu-Drive multi-kanal USB-optagelse / afspilning og Ethernet. Mellem dem ARM kerner giver state-of-the - art behandling, arbejder i parallel til at levere omfattende control, instant-on drift og lynhurtige svar.

Den mixer DSP farm udnytter næste generation dual core DSPs. Med masser af DSP power under kølerhjelmen bruger kanal behandling kun en brøkdel af kapacitet, så Qu er fremtidssikret med rigelig plads til opdateringer og ekstra funktionalitet.

DSP arkitektur beskæftiger varieret bitdybder, skræddersyet til specifikke algoritmer, med 48 bits på kritiske EQ funktioner og en 56 lidt akkumulatoren på mix bus hvor det virkelig tæller, så alle nuancer af lyd til at blive fanget i den definitive mix.

Funktioner

 • 19" kan monteres i rack kabinet
 • 16 lokal TRS/XLR mono mikrofon/line indgange
 • Recallable AnalogiQ & handel; preamps
 • 3 TRS stereoindgange
 • 12 lokale XLR mix udgange
 • dSNAKE & handel; ekstern lydelig port
 • 4 stereo grupper (switchable til Mix tilstand)
 • Op til 11 monitor mix (4 mono og 7 stereo)
 • 4 FX motorer
 • 4 dedikerede FX sender/returnerer
 • 4 dæmper grupper
 • 4 DCA grupper
 • AES digital out
 • 32 x 32 USB audio interface
 • 800 x 400 touchscreen
 • 15 bløde taster
 • 16 custom Vælg nøgler
 • Trim, polaritet, HPF, gate, indsætte, 4-bånds PEQ, kompressor, delay på alle indgange
 • Indsæt, 4-bånds PEQ, 1/3 oktav GEQ, kompressor, delay på alle udgange
 • Automatisk mikrofon mixer
 • Kanal dæmper på alle indgange
 • ProFactory mic presets for Audio-Technica, Sennheiser og Shure mikrofoner
 • iLive FX bibliotek
 • Indbygget signalgenerator
 • RTA med peak band indikation
 • Spektrogram støtte feedback eliminering og rumakustik
 • DAW MIDI control
 • Qu - Pad iPad app til rådighed
 • Qu-du iPhone/Android personlige monitor app
 • Qu - Control tilpasses iOS app til simpel men effektiv wireless control
 • Kompatibel med MIG personlig monitorssystemer (ikke inkluderet)

Bemærk: Alle Qu apps kræver tilslutning af en trådløs router eller et adgangspunkt til den mixer netværksport.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.