2U 19" Lavprofil RackTaske fra Gear4music

 • Video 1
300 kr. NORMAL PRIS 382 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 42325

 • 2U 19" Lavprofil RackKuffert fra Gear4music.
 • Hård Rammekonstruktion
 • Bærehåndtag og Skulderrem
 • Tilbehørslomme
 • Let og Transportabel

2U 19" Lavprofil RackTaske fra Gear4music

detaljer

En stor kvalitet letvægts lav hårdt rack kuffert tilbyder nem transport og stor beskyttelse til dit udstyr. Med en fuld rack bære rammen inklusiv beslag, komfortable håndtag, aftagelig skulderrem og tilbehør lommer, denne kuffert er ideel til gigging musiker eller lydmand.

Produkt Ref: 42325

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne store kvalitet lavprofil rack taske tilbyder et glimrende alternativ til den traditionelle ABS Flightcase. Med en hård rack rammen giver dette kasser alle beskyttelse af en normal Flightcase, men med den ekstra fordel af at være utrolig let og transportabel. Hos begge to bære håndtag og aftagelig skulderrem, transporterer dit grej til prøverne, studios eller koncerter har aldrig været nemmere.

Indre dimensioner

 • Bredde: 485 mm
 • Dybde: 260 mm
 • Højde: 100 mm
 • Leveres med skruer og skiver til sikring af 19 tommer rack-udstyr i racket.

  Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

  Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

  Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

  Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.