192 kanal DMX Controller fra Gear4music

kr. 1.363 NORMAL PRIS kr. 1.817 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Bemærk venligst: Vi har denne var i vores York Showroom og det er muligt at købe det. Hvis du er interesseret i at købe denne ex-display vare så ring venligst vores salg & rådgivnings team på 0843 515 0600.

Anslået levering til dig: 2 August 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 2 August 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 4 års garanti: kr. 123
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

4 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 4 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 4 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 240 scene DMX512 Controller.
 • Styrer op til 12 x 16 kanal lys.
 • LCD-skærm.
 • Kan tildeles skifte hjul.
 • MIDI og Audio kompatible transportformer.

192 kanal DMX Controller fra Gear4music

detaljer
192 kanal DMX controlleren fra Gear4music er et ideelt værktøj til mere komplekse belysning rigge og sceniske produktioner. Featuring 6 jagter 240 scener og et LCD-display, gør denne controller det nemt at navigere mellem forskellige lysshows. Tolv 16 kanal DMX lys kan styres på denne enhed, med separat overdragelig X / Y kanaler og pan/tilt skifte hjul. Controlleren kan også være MIDI og audio kontrolleret, og har en output til en tåge maskine og den medfølgende LED lampe.

Produkt Ref: 63393

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Programmerbare scener og jagter

DMXCONTROL240 er et fantastisk værktøj til professionel scenebelysning. Featuring seks jagter, hver indeholder 240 scener, du kan redigere og program lange strenge af lysshow med lethed ved hjælp af en intelligent DMX lys. Disse scener kan være udløst af musik og midi såvel som manuelt.

Tolv scannere til 16 kanal DMX lys

Denne controller er egnet til op til 12 DMX512 kompatibel lys. To sider af otte skydere give 16 justerbare kanaler for hvert lys samt to fuldt overdragelig skifte hjul for tilt og panorere tilstande. Den separate X / Y kanaler kan også justeres til enhver kanal, hvilket gør det velegnet til mere komplekse lys.

Ins og Outs

DMXCONTROL240 har en række ind- og udgange til at styre en fuld sceneoptræden. RCA-lydindgang giver DMX-controller til at aktivere lyset baseret på lyd aktivering fra en ekstern lydkilde, hvilket gør det fantastisk til musikarrangementer. MIDI input er en nyttig funktion til at introducere scene ændringer. Er blevet tilføjet en 5 pin kabel conection for tåge maskine kontrol ved skranken.

Funktioner og specifikationer

 • Scannere: 12
 • Kanaler pr. Scanner: 16 (2 sider af 8)
 • Skifte hjul: 2 x fuldt justerbare
 • Scener: 240 (30 banker af 8)
 • Jagter: 6
 • Skærm: LCD
 • Virker med: DMX512 Intelligent lys

Tilslutningsmuligheder

 • 3 pin DMX Input og Output
 • RCA lydinput
 • MIDI Input
 • 5 pin tåge maskine Output
 • USB-udgang til lampe

Dimensioner

 • Bredde: 485 mm
 • Dybde: 170 mm
 • Højde: 95 mm

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 28 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.