Orkester tilbehør

Hos Gear4music.com har vi alt det tilbehør du har brug for for at få mest muligt ud af at spille på dit instrument, er det en violin, klarinet eller euphonium. Vi bruger vores forståelse for hvad stryge-, træblæser- og messingblæser- musikere har brug for, så vi sørger for at have et udvalg af tilbehør på lager der kan hjælpe dig med at nyde dit instrument. View All Information

Orkestrale Instrument tilbehør

Første 12 produkter viser

Om orkestralt tilbehør

Orkesterinstrumenter kræver regelmæssig vedligeholdelse til at de bliver ved med at spille og lyde så godt som muligt. Dette kan involvere ændring af et instruments strenge, olie ventiler og slide eller montering af et nyt rør - tilbehør der er afgørende for dit instruments holdbarhed og sundhed.

Uanset hvad du spiller er tunere og metronomer vigtige for at sikre din musik lyder rigtigt - Boss har for nylig sat TU-12 tunere til salg som har modtaget megen ros.

Orkestrale tilbehør nyheder

Musikmesse 2016: Yamaha indføre YEV serie af elektriske violiner

Med dens design inspiration fra den økologiske skønhed af træ, enkelhed i rene linjer og komfort i letvægts den nye YEV serie kombinerer design med innovative Yamaha lyd til at skabe en fantastisk live-performance instrument.... Mere »

De 7 bedste instrumenter til børn Under 7

Mange forældre ønsker at få deres barn til at tage op et instrument tidligt i livet. Musik kan være en sjov og givende aktivitet for børn, men at vide hvor du skal begynde, kan være vanskelig. Her er vores top picks for ideel forret instrumenter til børn under 7.... Mere »

Børn mere musikalsk end deres forældre

Philharmonia Orchestra, baseret i London, har bestilt forskning for at finde ud af, hvor musikere i morgen kan komme fra.... Mere »