Orkesterinstrumenter

Orkester instrumenter udgør et af vores mest populære sortimenter hos Gear4music. Vi har brugt år på at udvikle vores egen serie af prisbillige orkester instrumenter, herunder saxofoner og fløjter, Euphoniumer og Valdhorn samt Kontrabasser og Violiner. View All Information

Mest populære orkesterinstrumenter

Orkesterinstrumenter info

Klarinter typer

Der er fire hovedtyper af klarinet, Bb (eller B-flat), sopran, alt og bas. Af de fire er Bb den mest spillede og er måske den, der mest tænkes på, når ordet klarinet nævnes. Den betragtes generelt som værende et godt sted for folk at starte, når man begynder på klarinet, da dens størrelse er godt egnet til begyndere. Når en person har mestret at spille én type klarinet, er det generelt relativt let at lære at spille et af de andre instrumenter.

Trompet typer

Hver enkelt varierer i form, længde og boringens størrelse, og de har alle deres eget særpræg og let identificerbar lyd. For eksempel har kornetten en meget tykkere, rigere og blødere lyd end andre typer trompeter, hvoraf mange har større skarphed og brilliance.

En anden faktor at overveje, er køberens niveau af kompetence, da et flygelhorn for eksempel kunne være bedre egnet til mere øvede musikere. Elev eller yngre spillere bør studere specifikationerne af de forskellige trompeter for bedst at beslutte hvilken en, der egner sig bedst til deres behov.

Orkesterinstrumenter nyheder

NAMM 2017: B og S MBX3 arv trompeter/Challenger trompeter

B og S meddele frigivelsen af deres professionelle MBX3 trompeter, mesterligt udformet og en fryd for øret, MBX3 bringe messing spille til nye fundet højder... Mere »

Gear4music nu strømpe Hidersine

Hidersine orkester instrumenter anses for at være 'højdepunktet af feltet'.... Mere »

Eastman strygere produkter på lager fra Gear4music

Høj kvalitet Eastman violiner, bratscher, celloer og kontrabasser er nu tilgængelige på Gear4music.... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno kunstner Model 'New York' trompeter

Vi introducerer Yamaha YTR-9335 og YTR-9445 Custom serien trompeter.... Mere »