Orkesterinstrumenter

Oplev en samling af orkestrale instrumenter og tilbehør fra de mest eftertragtede navne i strygere, messing, træblæser og orkestrale slagtøj.

View All Information

Mest populære orkesterinstrumenter

Første 24 produkter viser

Orkesterinstrumenter info

Klarinter typer

Der er fire hovedtyper af klarinet, Bb (eller B-flat), sopran, alt og bas. Af de fire er Bb den mest spillede og er måske den, der mest tænkes på, når ordet klarinet nævnes. Den betragtes generelt som værende et godt sted for folk at starte, når man begynder på klarinet, da dens størrelse er godt egnet til begyndere. Når en person har mestret at spille én type klarinet, er det generelt relativt let at lære at spille et af de andre instrumenter.

Trompet typer

Hver enkelt varierer i form, længde og boringens størrelse, og de har alle deres eget særpræg og let identificerbar lyd. For eksempel har kornetten en meget tykkere, rigere og blødere lyd end andre typer trompeter, hvoraf mange har større skarphed og brilliance.

En anden faktor at overveje, er køberens niveau af kompetence, da et flygelhorn for eksempel kunne være bedre egnet til mere øvede musikere. Elev eller yngre spillere bør studere specifikationerne af de forskellige trompeter for bedst at beslutte hvilken en, der egner sig bedst til deres behov.

Orkesterinstrumenter nyheder

Yamaha YSV-104 første Silent Violin til funktionen SRT Power System

Yamaha's nyeste post i en verden af lydløs violiner udnytter en stat-i-den - art SRT Power System til at forbedre og optimere din tone i en øvelse miljø... Mere »

Gear4music besidder en af sidste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet i øjeblikket fortsat er en af de sidste modeller, der er i øjeblikket tilgængelig for køb i Europa.... Mere »

NAMM 2017: B og S MBX3 arv trompeter/Challenger trompeter

B og S meddele frigivelsen af deres professionelle MBX3 trompeter, mesterligt udformet og en fryd for øret, MBX3 bringe messing spille til nye fundet højder... Mere »

Gear4music nu strømpe Hidersine

Hidersine orkester instrumenter anses for at være 'højdepunktet af feltet'.... Mere »