Numark

Gear4Music.com

Numark er besat med at designe udstyr, der opfylder de individuelle behov af DJ's på verdensplan. Stede i ridser, pauser og beats i mere end 30 år, Numark er stadig så relevant nu, som de var dengang. Produkter som DJ i en boxturntable pakke er brugt af DJ's rundt om i verden og ideel til DJ's første under hensyntagen til dæk. View All Information

Numark Topsælgere

Første 5 produkter viser

Om Numark

Numark har produceret snesevis af produkter, der ændret landskabet af verdens DJ. Numarks innovationer inkluderer verdens højeste-drejningsmoment drejeskive motordrevne, den første 100% digitale 10 "scratch mixer og den første CD afspiller, der giver samtidig styring af flere effekter. Numarks TTUSB drejeskive med USB-audio lydkort er en af de nemmeste måder at digitalisere dit vinyl.

I dag, er Numark på forkant med professionelle digitale værktøjer, der udnytter kraften i Apples iPod, med DJ i tankerne. Numark fortsætter deres tradition af innovation ved at producere gennembrud produkter og på Gear4music.com vi tilbyder et stort udvalg af Numark produkter fra DJ pakker USB pladespillere alle på de laveste priser online.

Numark nyheder

Numark annoncere efterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Med udgangspunkt i de grundlæggende succes og design af NS6-controller, Numark frembringe den næste generation af DJ controllere til ivrigt afventer DJ's verden over... Mere »

Numark afsløre detaljer om deres nye pladespiller åbenbaring

Numark har afsløret detaljer om deres nyeste produkt, PT01... Mere »

Numark løft låget på MixTrack Platinum Controller

Numark's Mixtrack Platinum bringer komplet musikalsk frihed til brugere fingerspidserne... Mere »