DJ Software

DJ softwares er blevet meget populære med flere og flere der vælger at bruge computere til at skabe og gemme sin musik på. Ved at fjerne behovet for omfattende vinyl eller CD samlinger, vil softwaren streame MP3's og andre lydformater direkte fra harddisken. Med et lydinterface eller lydkort, kan DJS stadig indarbejde en computer i en traditionel opsætning.

View All Information

DJ Software

Første 23 produkter viser

Om DJ Software

Software såsom Native Instruments Traktor Pro kan automatisk registrere tempo og beats, giver mulighed for begyndere at begynde at blande straks. De fleste DJ software vil funktioner effekter, arkivering af sporet biblioteker og indstillingen til at vedhæfte en ekstern controller eller timecoded enhed. NI'S Traktor Kontrol X 1 er en MIDI controller stand til at betjene hele applikationen for en mere taktil tilgang - begynde DJ'ing nu med Gear4music.com.

DJ Software nyheder

NI Maschine Studio produktion workstation til salg nu

Native Instrument Maschine Studio produktion workstation komplet med software, og tilbyder en alsidig produktion oplevelse for den moderne dag producent... Mere »

ROLI BLOKKE kan købes på Gear4music nu

Den ROLI Loop blokere, Lightpad blokere og Live blokere er nu tilgængelig for køb på Gear4musicEn åbenbaring i din kreativitet, lave musik uanset hvor du er.... Mere »

NAMM 2017: ROLI indføre Live blok, Lightpad blok og Loop blok

En helt ny tilgang til at skabe lyde, ROLI frigive et andet sæt af banebrydende og innovative enheder for at forbedre din musikalske oplevelse... Mere »