DJ Software

DJ softwares er blevet meget populære med flere og flere der vælger at bruge computere til at skabe og gemme sin musik på. Ved at fjerne behovet for omfattende vinyl eller CD samlinger, vil softwaren streame MP3's og andre lydformater direkte fra harddisken. Med et lydinterface eller lydkort, kan DJS stadig indarbejde en computer i en traditionel opsætning.

View All Information

DJ Software

Første 23 produkter viser

Om DJ Software

Software såsom Native Instruments Traktor Pro kan automatisk registrere tempo og beats, giver mulighed for begyndere at begynde at blande straks. De fleste DJ software vil funktioner effekter, arkivering af sporet biblioteker og indstillingen til at vedhæfte en ekstern controller eller timecoded enhed. NI'S Traktor Kontrol X 1 er en MIDI controller stand til at betjene hele applikationen for en mere taktil tilgang - begynde DJ'ing nu med Gear4music.com.

DJ Software nyheder

Novation annoncere farveændring at lancere Control XL

Skiftende farve fra sin tidligere grå til en glat sort, lanceringen Control xls udseende har været re tænkes for at holde det inline med sin lancering nøgle og Launchpad modstykker.... Mere »

Native Instruments annoncere tilbud på Komplete Kontrol serie og Komplete Audio 6

Tilbyder op til £80 off på Kontrol-serien, mens flænge prisen på Komplete Audio 6 til £149, få din chance for at bruge verdens førende hardware på en utrolig rabatpris... Mere »

Købe en MPD218 og få Deep House gratis

En salgsfremmende tilbud fra Akai kører indtil den 31 December tillader brugeren at udforske et stort udvalg af professionelle lyde på den berømte MPD218... Mere »