Mikrofon tilbehør

Med vores store udvalg af Mikrofontilbehør, har vi på Gear4music.com alt hvad du behøver for at fuldføre dit studieprojekt til den højeste standard. For at forbedre din optagelse yderligere har vi en række vocal effekter, herunder TC Helicons meget roste serie der giver tone-korrektion, harmonisering og meget mere i en outboard pedal.

View All Information

Mikrofon tilbehør

Første 150 produkter viser

Om mikrofon tilbehør

Vi har en række akustisk behandling packs til at reducere echoes, uønskede rumklang og døde plads når monitor. Med room sæts, fælder og paneler fra Primacoustic, samt løsninger fra Vicoustic.

Stød mounts og mic klip til de fleste mikrofoner er tilgængelige med pop monitorbilleder og isolering løsninger, såsom SE elektroniske berømte Reflexion Filter, er også tilgængelige. Desuden har vi en fuld supplement til kvalitet kabler for at sikre din lydkvalitet ikke forværres.

Mikrofon tilbehør nyheder

10 Live vokal mikrofoner Under £100

Uanset om du kører en stor professionel PA system, et medium sæt op eller en lille karaoke aften, er der en mic for dig i vores guide til budget vokal mikrofoner.... Mere »

Digitale trådløse Power kommer til den legendariske Shure SM58

Shures nye digitale trådløse vokal mikrofon System giver intelligent digital tilslutning, lydkvalitet og den berømte SM58 vokal klarhed, der er leveret i næsten et halvt århundrede.... Mere »

sE Electronics hjælpe Frank Hamilton optage London Eye EP

Tidligere i denne måned, udgivet Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, indspillet i en London Eye pod i løbet af den tid, det tager bare en fuld omdrejning.... Mere »