sE Electronic

Gear4Music.com

SE Electronics blev grundlagt i begyndelsen af årtusinde af Siwei Zou, en højt respekteret og enormt talentfuld Klassisk musiker fra Shanghai. Zous erfaring som en Klassisk komponist, optagelses kunstner og lydtekniker har været afgørende for virksomhedens vækst. View All Information

sE Electronics mikrofoner

Første 12 produkter viser

Om sE Electronic

SE Electronics blev grundlagt i begyndelsen af det nye årtusinde af Siwei Zou, en højt respekteret og utroligt talentfulde Klassiske musiker fra Shanghai. Zous erfaring som en Klassisk komponist, kunstner og optagelse indspilningstekniker har været afgørende for virksomhedens vækst.

SE elektronik sortiment dækker alle baser ved at tilbyde alt fra solid state til tube mikrofoner, blyant kondensatorer til Stormembran og alt i mellem.

sE Electronics gør også et stort udvalg af mikrofon og optagelse tilbehør, herunder deres Reflexion Filter og chok mounts. Vi har også en række eksklusive Gear4music.com sE mic bundter, som inkluderer alt hvad du behøver for at starte optagelsen med det samme.

sE Electronics nyheder

SE Electronics indføre første nogensinde dynamisk derudaf

V-serien dynamisk mic sortiment tilbyder uovertruffen lydkvalitet, og overlegne produktion til den kræsne vokalist... Mere »

SE Electronics lanceringen seneste add-on til deres anmelderroste X1 serien

Den X1 A lover at hæve overliggeren for entry level mikrofoner overalt... Mere »

SE Electronics afsløre 10th Anniversary Reflexion Filter Pro

SE Electronics frigive en limited edition Reflexion Filter Pro at fejre sit 10 års jubilæum... Mere »