Dynamisk Instrument Mikrofoner

En Dynamisk Instrument Mikrofon kan ofte være den perfekte mikrofontype til at fange live instrumenter, især slagtøj og messinginstrumenter.

View All Information

Dynamisk Instrument

Første 98 produkter viser

Om dynamiske mikrofoner

Dynamiske mikrofoner er udbredt som instrumenter mikrofoner på grund af deres modstand mod fugt og deres potentielt høj gevinst før feedback. Dynamiske mikrofoner er også relativt billige sammenlignet med andre mikrofon typer, hvilket gør dem ideelle til på scene brug. Shure SM57 er en legendariske multi formål mikrofon med en ren lydgengivelse af forstærket og akustiske instrumenter.

Instrument mikrofon nyheder

Digitale trådløse Power kommer til den legendariske Shure SM58

Shures nye digitale trådløse vokal mikrofon System giver intelligent digital tilslutning, lydkvalitet og den berømte SM58 vokal klarhed, der er leveret i næsten et halvt århundrede.... Mere »

sE Electronics hjælpe Frank Hamilton optage London Eye EP

Tidligere i denne måned, udgivet Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, indspillet i en London Eye pod i løbet af den tid, det tager bare en fuld omdrejning.... Mere »

Johnny Thirkell tak SE Electronics 'Fancy Mic'

Britiske trompet og flygelhorn spiller Johnny Thirkell siger han har aldrig lydt bedre, siden han startede ved hjælp af SE Electronics gear på sin seneste turné med Lisa Stansfield.... Mere »