Mikrofon & Forforstærker

Shop

Vores mikrofon og forforstærker afdeling holder et stort udvalg af mikrofoner egnet til alle situationer. Uanset om du søger en kondensator mikrofon til dit studie, for eksempel Rode NT5, eller en dynamisk vokalmikrofon til scenen, såsom den populære SM58, har vi tillid til, at du kan finde noget, der passer til dit budget og krav.

View All Information

Mest populære mikrofoner og Preamps

Første 18 produkter viser

Lær mere om mikrofoner

Da forskellige mikrofoner ofte er beregnet til forskellige formål og miljøer, skal disse faktorer tages i betragtning af potentielle købere. For eksempel, mens en SM58 kan være velegnet til vocal, kan en Shure PGDMK6 Tromme Mikrofon Kit være mere hensigtsmæssig til en lilletromme, toms og stortromme.

Trommeslagere, der ønsker mikrofon til deres trommesæt har en række ting at overveje, såsom om de ønsker at bruge et sæt standard kondensator mikrofoner eller mikrofoner, der er designet specifikt til dette instrument, komplet med klip. Med de forskellige muligheder der er til rådighed, samt det uendelige antal mulige tromme-konfigurationer, kan spillere gøre klogt i grundigt at undersøge hvad der er på markedet og hvad der bedst opfylder deres behov, før de beslutter sig.

Et andet spørgsmål at overveje er, om brugere vil have lav eller høj impedans mikrofoner. Førstnævnte kan sende signaler over lange afstande uden nogen mærkbar forringelse i lydkvaliteten. Signalet på mere overkommelige høj impedans mikrofoner kan dog forværres hvis kabler på over 6 meter anvendes.

Mikrofon & Pre-Forstærker nyheder

Rode mikrofoner annoncere Redesign af 3 Top produkter

Tre af Rode's stå ud optagelse tilbehør får opgraderinger.... Mere »

Shure fejrer 75 år med Unidyne!

for 75 år siden, blev Shure Unidyne mikrofonen født. Selv hvis du ikke genkender navnet, vil du helt sikkert genkende udseendet af denne ikoniske mic.... Mere »

Blue mikrofoner 'Hampton' søger efter nye navn

Tidligere pa aret pa NAMM Show, bla mikrofoner afslore en lille-membran kondensatormikrofon, give det midlertidige navn af 'Hampton'.... Mere »