Trækbasuner

Trækbasunen er medlem af messing familien og er kendetegnet ved sine teleskopiske forskydelser der bruges til at ændre tonehøjden. Ligesom alle messinginstrumenter kræver basuner spillerens vibrerende læber til at producere en lyd, en teknik der heder embouchure.

View All Information

Basun Top Tilbud

Første 15 produkter viser

Om Basuner

Del af messing-familien, har basunen eksisteret i over 600 år og er det eneste moderne orkestrale messing-instrument der kan spille alle noter af den kromatiske skala fra begyndelsen. Kendetegnet ved dens Teleskopisk forskydning bliver basunen meget brugt i Klassisk musik og har været anvendt i flere stykker af Mozart og Beethoven.

Kendt for deres musikinstrumenter, tilbyder vi Yamaha basuner til de laveste priser online. Hos Gear4music.com er vi desuden også stolte af at tilbyde vores egne mærke Gear4music basuner, herunder tenor basunens begynder pakker. Vores premium mærke Coppergate og Jupiter er designet som alternativ til avancerende basun spillere. Med meget at vælge imellem og en lang række basun tilbehør har vi alt hvad du behøver.

Basun Nyheder

pBone spille i 30 dage udfordring lancerer

pBone plast basuner udfordrer dig til at lære at spille på bare 30 dage!... Mere »

Denis Wick messing tilbehør nu på Gear4music

Vi er glade for at annoncere et nyt mærke nu tilgængelig på Gear4music, en lang række messing tilbehør fra Denis Wick.... Mere »

De 7 bedste instrumenter til børn Under 7

Mange forældre ønsker at få deres barn til at tage op et instrument tidligt i livet. Musik kan være en sjov og givende aktivitet for børn, men at vide hvor du skal begynde, kan være vanskelig. Her er vores top picks for ideel forret instrumenter til børn under 7.... Mere »