Messingblæsere

Hos Gear4music.com har vi et omfattende udvalg af messinginstrumenter fra nogle af de førende mærker såsom Yamaha og Jupiter. Baseret på vores mange års erfaring, tilbyder vi en omfattende og interessant række instrumenter, herunder trompeter, euphonier og basuner. View All Information

Bedst sælgende messinginstrumenter

Første 21 produkter viser

Om Messinginstrumenter

Messinginstrumenter har en stærk fortid i Klassisk musik samt British Brass Bands, men er også fremtrædende i Big Band musik og jazz. Pitch bestemmes af både læbernes form og forlængele eller forkortelse af rør via ventiler og dias.

Vores egne række Gear4music messinginstrumenter er ideel til begyndere eller lidenskabelige spillere der gerne vil udvide deres samling. Til de mere alvorlige musikere, har vores Coppergate serie avancerede funktioner og håndværk ikke tidligere tilgængelig på dette prisniveau.

Messinginstrument nyheder

Gear4music besidder en af sidste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet i øjeblikket fortsat er en af de sidste modeller, der er i øjeblikket tilgængelig for køb i Europa.... Mere »

NAMM 2017: B og S MBX3 arv trompeter/Challenger trompeter

B og S meddele frigivelsen af deres professionelle MBX3 trompeter, mesterligt udformet og en fryd for øret, MBX3 bringe messing spille til nye fundet højder... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno kunstner Model 'New York' trompeter

Vi introducerer Yamaha YTR-9335 og YTR-9445 Custom serien trompeter.... Mere »