MIDI-Controllers

MIDI controllere er en væsentlig del af næsten ethvert Computer baseret systemet. De spænder fra ultimativ kontrol, fem oktaver, hammer action mega maskiner til prisbillige og kompakte controllere, som alle vil fungere godt til at producere magi med dine nyeste plug-ins eller DAW.

View All Information

MIDI Controller Topsælgere

Første 18 produkter viser

Om MIDI-controllere

Et MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhed, der sender MIDI-data til andre enheder som kan modtage det. Den mest almindelige anvendelse af et MIDI-keyboard er at kontrol VST eller «softwareinstrumenter« brugt på en computer. Andre anvendelser inkluderer afsendelse af programændringer til DAW musiksoftware, så du kan styre en række parametre uden brug af musen, og sequencing eller afspilning af hardware synthesizer moduler. Næsten alle bruger i dag, MIDI, der er sendt og forbinder direkte via USB.

MIDI Controller nyheder

ROLI udgivelser Seaboard blok og Touch blok MIDI Controller

Du har set ROLI's Seaboard Grand og du har set deres blokke controllere... Forbered dig på den mest innovative parring denne sommer.... Mere »

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »

Akai lancere MPK Mini MK2 Laptop produktion keyboard i hvid

En begrænset udgave af den Akai MPK Mini MK 2, hvid tilsvarende fungerer som et iøjnefaldende alternativ at ser det så godt som lyder.... Mere »