Mixere fra Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha er et populært navn, når det drejer sig om professionel lyd. Med et bredt udvalg af lyd mixere til rådighed er Gear4music.com, sikre på at have en Yamaha mixer, der er matcher dine behov. View All Information

Yamaha mixere

Første 30 produkter viser

Om Yamaha mixere

Den populære MG serien tilbyder fleksible routing, uberørt lydkvalitet og et væld af andre forbedringer af præstationn. Opdelt i to dataområder, er MG serien tilgængelige i enten en 'C' model eller en 'CX' model. CX modeller har indbyggede digitale effekter bestående af delay, reverbs og graduering og forvrængning programmer.

Om du mixer hjemme eller on-stage, Yamaha leverer et sortiment til alle – samtidig med højtydende og krystalklar lyd.

Yamaha Mixer nyheder

Yamaha's turné Custom Sæt gøre tilbagevenden på 2017 Summer NAMM

At gøre en længe ventede tilbagevenden, Yamaha's hæderkronede Tour Custom sæts er skrevet for at tage højde for den arbejdende trommeslager har behov for en robust og pålidelig arbejdshest.... Mere »

Yamaha afsløre MX88 Synthesizer i optakten til Superbooth

Udnytte innovative funktioner designet til at supplere det moderne klaver spiller, Yamaha's MX88 Synth tilbyder en re agtede design og fejlfri funktionalitet.... Mere »

Yamaha YSV-104 første Silent Violin til funktionen SRT Power System

Yamaha's nyeste post i en verden af lydløs violiner udnytter en stat-i-den - art SRT Power System til at forbedre og optimere din tone i en øvelse miljø... Mere »