Native Instruments Audio Interfaces

Gear4Music.com

Native Instruments historie begyndte i 1995 og har siden steget i popularitet siden udvikle begrebet den første modulære softwaresynthesizer. View All Information

Native Instruments USB Audio Interfaces

Første 2 produkter viser

Om NI Interfaces

Ved Gear4music vi ved, hvor vigtigt det rigtige udstyr kan bevise, når det kommer til at finde den rigtige lyd og skabe det definitive mix, dette er grunden til, at vi arbejder med sådanne etablerede fabrikanter sådanne som Native Instruments at tilbyde verden klasse produkter til overkommelige priser.

Native Instruments nye Traktor Audio række lyd interfaces tilbud professionel lydkvalitet, alsidige forbindelser, avancerede controller funktioner og en kompakt robust design.

NI Audio interfaces Nyheder

Native Instrument krank op den uhyggelige med 'Spænding'

Designet til at ledsage din rædsel scores og incite uoverskuelige frygt i publikums hjerter, spændingen lover neglebidende spænding og hjerte-wrenching horror... Mere »

NI Maschine Studio produktion workstation til salg nu

Native Instrument Maschine Studio produktion workstation komplet med software, og tilbyder en alsidig produktion oplevelse for den moderne dag producent... Mere »

Native Instruments annoncere tilbud på Komplete Kontrol serie og Komplete Audio 6

Tilbyder op til £80 off på Kontrol-serien, mens flænge prisen på Komplete Audio 6 til £149, få din chance for at bruge verdens førende hardware på en utrolig rabatpris... Mere »