Native Instruments Audio Interfaces

Gear4Music.com

Native Instruments historie begyndte i 1995 og har siden steget i popularitet siden udvikle begrebet den første modulære softwaresynthesizer. View All Information

Native Instruments USB Audio Interfaces

Første 2 produkter viser

Om NI Interfaces

Ved Gear4music vi ved, hvor vigtigt det rigtige udstyr kan bevise, når det kommer til at finde den rigtige lyd og skabe det definitive mix, dette er grunden til, at vi arbejder med sådanne etablerede fabrikanter sådanne som Native Instruments at tilbyde verden klasse produkter til overkommelige priser.

Native Instruments nye Traktor Audio række lyd interfaces tilbud professionel lydkvalitet, alsidige forbindelser, avancerede controller funktioner og en kompakt robust design.

NI Audio interfaces Nyheder

Native Instruments annoncere tilbud på Komplete Kontrol serie og Komplete Audio 6

Tilbyder op til £80 off på Kontrol-serien, mens flænge prisen på Komplete Audio 6 til £149, få din chance for at bruge verdens førende hardware på en utrolig rabatpris... Mere »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 til salg på Gear4music nu

Byder på et stort udvalg af innovative komponenter, der giver ultimative oplevelse live DJing, Traktor Kontrol S8 er en ny benchmark for controllere overalt... Mere »

Gear4music nu strømpe Native Instruments' Maschine Jam

Herunder den berømte Komplete 11, kan brugerne forvente en ikke-omfattende eksplosive kreative værktøj, der sætter power i deres hænder... Mere »