M-Audio Interfaces

Gear4Music.com

Hos Gear4music ved vi mere professionelle musik er produceret hjemme end nogensinde før med dette i tankerne har vi et stort udvalg af M-Audio audio og MIDI interfaces at vælge imellem til utroligt lave priser. Vi lagerføre produkter, herunder USB-MIDI Interface, den M-Audio Midisport 2 x 2 og den høje kvalitet M-Track Quad USB audio interface. View All Information

M-Audio Interfaces

Første 17 produkter viser

Om M-Audio Interfaces

M-Audio design og fremstilling monitor en række lyd produkter, herunder digitale lyd arbejdsstationer Interfaces, keyboard MIDI controllere, kondensator mikrofoner og studio.

Specialiseret i lyd interfaces M-Audio produkter anvendes i mange verden berømt indspilning undersøgelser og kan også vise sig for at være ideel til hjemmet musikere og DJS både.

M-Audio Audio Interface nyheder

Køb M-Audio's kode serie (sort) få gratis Plugin Suite

Fra 1 af maj lige indtil 31 juli modtager eksisterende brugere og nye kunder en plug-in suite værd op til £350 sammen med deres kode Controller... Mere »

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »

Sådan får du mest ud af din CTRL-49

M-Audio har frigivet en informativ og demonstrativ video, der giver brugere med en trin for trin guide til at bruge deres CTRL-49... Mere »