Audio Interface

Audio Interfaces vil hjælpe til at tage dine hjemme optagelser til et professionelt niveau. Hos Gear4music forstår vi hvor vigtigt lydkvalitet er for dine optagelser - vores udvalg af Audio-Interfaces og lydkort leverer den bedste konvertering af lydsignalet i et høj kvalitets digitalt format så at det kan bruges i en computer.

View All Information

Mest populære Audio Interfaces

Om Audio Interfaces

Selv om begge forbindelser har tilstrækkelig power til at give gode resultater, er FireWire kendt for at være mere effektiv til overførsel af data. Populære Firewire interfaces inkluderer MOTU Ultralite og Presonus FireStudio. PCI kort sidder internt in rille på bundkortet; som følge heraf kræver forbindelser en break-out box/kabel.

USB-interface har tendens til at være den mest populære fordi dens forbindelse er af en universel standard.

Lydinterface nyheder

Focusrite levere opdateringer og tilbud For Clarett Interfaces

Med nye windows drivere installeret og store besparelser på udvalgte modeller, Focusrite giver dig flere og flere grunde til at være glædelig jul... Mere »

Antelope Audio nu tilbyder en gratis licens For PreSonus Studio One For kunder, der køber valgt Interfaces

Dem, der køber en Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 eller Goliat lydkort vil være berettiget til at modtage en gratis kopi af PreSonus' Studio One... Mere »

Native Instruments annoncere tilbud på Komplete Kontrol serie og Komplete Audio 6

Tilbyder op til £80 off på Kontrol-serien, mens flænge prisen på Komplete Audio 6 til £149, få din chance for at bruge verdens førende hardware på en utrolig rabatpris... Mere »