Audio Interface

Audio Interfaces vil hjælpe til at tage dine hjemme optagelser til et professionelt niveau. Hos Gear4music forstår vi hvor vigtigt lydkvalitet er for dine optagelser - vores udvalg af Audio-Interfaces og lydkort leverer den bedste konvertering af lydsignalet i et høj kvalitets digitalt format så at det kan bruges i en computer.

View All Information

Mest populære Audio Interfaces

Om Audio Interfaces

Selv om begge forbindelser har tilstrækkelig power til at give gode resultater, er FireWire kendt for at være mere effektiv til overførsel af data. Populære Firewire interfaces inkluderer MOTU Ultralite og Presonus FireStudio. PCI kort sidder internt in rille på bundkortet; som følge heraf kræver forbindelser en break-out box/kabel.

USB-interface har tendens til at være den mest populære fordi dens forbindelse er af en universel standard.

Lydinterface nyheder

Focusrite afsløre iTrack en Pre kompakt optagelse Interface

Stand til at optage både guitar og vokal, iTrack en Pre kan operere med enten XLR eller Jack-indgange, så de omrejsende musiker uovertruffen kreativitet.... Mere »

Focusrite's Clarett 2Pre nu til salg på Gear4music

Den Focusrite Clarett 2Pre lydkort er til salg på Gear4music. Dygtige til at optage vokal eller guitarer kan du forvente konsekvent fantastiske forestillinger.... Mere »

Avid Pro Tools kvartetten og Duet bundle bringer Massive besparelser

Banebrydende interfaces designet til at bringe nyeste i audio optagelse teknologi, parret har været producerer professionel kvalitet audio kvalitet efter hver brug... Mere »