Audio Interface

Audio Interfaces vil hjælpe til at tage dine hjemme optagelser til et professionelt niveau. Hos Gear4music forstår vi hvor vigtigt lydkvalitet er for dine optagelser - vores udvalg af Audio-Interfaces og lydkort leverer den bedste konvertering af lydsignalet i et høj kvalitets digitalt format så at det kan bruges i en computer.

View All Information

Mest populære Audio Interfaces

Første 21 produkter viser

Om Audio Interfaces

Selv om begge forbindelser har tilstrækkelig power til at give gode resultater, er FireWire kendt for at være mere effektiv til overførsel af data. Populære Firewire interfaces inkluderer MOTU Ultralite og Presonus FireStudio. PCI kort sidder internt in rille på bundkortet; som følge heraf kræver forbindelser en break-out box/kabel.

USB-interface har tendens til at være den mest populære fordi dens forbindelse er af en universel standard.

Lydinterface nyheder

iZotope frigive en gratis Plug-In: Neutrino

Bringe dine mix i fokus med iZotope & rsquo; s gratis Neutrino plug-in. Indsæt det på flere spor i din session til at skabe bedre afbalanceret mix uden at ofre dynamics.... Mere »

iZotope RX Plug-in Pack fremme For en begrænset tid kun

iZotope RX Plug-in Pack fremme tilgængelige indtil den 29 September 2016... Mere »

Universal Audio lanceringen Limited Time Offer Deal

Universal Audio tilbyder dig chancen for at få nogen Unison preforstærker plugin gratis efter optagelse af eventuelle nye Universal Audio Apollo rack... Mere »