Audio Interface

Audio Interfaces vil hjælpe til at tage dine hjemme optagelser til et professionelt niveau. Hos Gear4music forstår vi hvor vigtigt lydkvalitet er for dine optagelser - vores udvalg af Audio-Interfaces og lydkort leverer den bedste konvertering af lydsignalet i et høj kvalitets digitalt format så at det kan bruges i en computer.

View All Information

Mest populære Audio Interfaces

Første 22 produkter viser

Om Audio Interfaces

Selv om begge forbindelser har tilstrækkelig power til at give gode resultater, er FireWire kendt for at være mere effektiv til overførsel af data. Populære Firewire interfaces inkluderer MOTU Ultralite og Presonus FireStudio. PCI kort sidder internt in rille på bundkortet; som følge heraf kræver forbindelser en break-out box/kabel.

USB-interface har tendens til at være den mest populære fordi dens forbindelse er af en universel standard.

Lydinterface nyheder

NAMM 2017: Mackie frigive store drejeknap Studio Monitor Interfaces

Mackie's store drejeknap Studio Interface fortsætter arven fra sine forgængere, kæmpe forskellige nye funktioner og spændende tech til at gentage sin triumferende tilbage.... Mere »

NAMM 2017: Universal Audio Apollo Twin Solo/Duo/kvadrant MKII

At bringe klassisk varme analog toner frem i forgrunden af dit mix, den Universal Audio Apollo Twin MKII er den definitive lydkort for moderne musikproducer.... Mere »

NAMM 2017: RME afsløre deres Fireface UFX II lydkort

Udnytte tilstand af de art optagelse og afspilning drift, lydkortn Fireface UFX II kombinerer premium kvalitet fremstillingsvirksomhed med næste niveau lydkvalitet... Mere »